Haberler

Trabzonspor 3 Puana 2 Golle Uzandı

- Trabzonspor 3 puana 2 golle uzandı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal :

"Bugün tarihi bir gün ilk defa bu kadar kalabalığın bir araya gelmesi önemliydi"

"Çok karanlık bir yerden geliyoruz"

"Bir çocuk ayağa kalktı, yürümeye başlayacak, bize lütfen zaman tanıyın"

"İyi bir takım olmak adına belli temelleri atıyor olmak ve sonuçlar alıyor olmak bizi mutlu etti"

TRABZON - Spor Toto Süper Lig'de, Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bulunan yeni stadyumda Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrasında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Bugün tarihi bir gün, ilk defa bu kadar kalabalığın bir araya gelmesi önemliydi. Taraftarlarımız tamamen stadı doldurdular, güzel bir atmosfer vardı. En önemlisi bugün Trabzonspor kazandı. İnşallah bu atmosfer hep böyle devam eder. Ortaya koyduğumuz bir çok uygulama 10 kişi kalıncaya kadar iyiydik. Galatasaray'ın nasıl oynayacağını da biliyorduk. 2-0 olduktan sonra daha olgun bir takım olmamız gerekiyordu. İyi bir takım olmak adına belli temelleri atıyor olmak ve sonuçlar alıyor olmak bizi mutlu etti" ifadelerini kullandı.

"Sabırlı olmak lazım"

"Çok karanlık bir yerden geliyoruz" diyen Yanal, "Bu karanlık yerde yönetim ve başkanımız Muharrem Usta iyi bir duruş gösterdi. Üzülmediler mi kırılmadılar mı mutlaka yapmışlardır. Camianın sabrına teşekkür ediyorum. Kızsalar da sinirlenseler de o sabrı gösterdiler. İnandılar. Ama bitmedi henüz. Bir çocuk ayağa kalktı, yürümeye başlayacak, bize lütfen zaman tanıyın. Bir takım kuruyorsunuz ve bunu 3 günde yapamazsınız. Bugün eksiklerimiz yok mu tabii ki var. Tek kulvarda gidiyoruz, kupadan elendik ama bir takım kurmak gerçekten çok zor. O yüzden sabırlı olmak lazım" diye konuştu.

"Yolun başındayız"

Bu sezonki hedefleri ile ilgili ise Yanal, "Lig bambaşka bir yolculuk, serüven. Doğru zamanlama ile adımlar atmak gerekiyor. Takımın bu sezon ligde 2., 3. 4. olması benim aklımda olan bir şey değil. Önemli olan bir takım hüviyetinde olması, benim en büyük hedefim. Bir iskeletin bir takımın oluşmasını istiyorum. Bu kolay bir şey değil. Bu insanları hayal kırıklığına uğratmamak gerekir. Taraftar ciddi bir beklenti içinde. Onlara hayal kırıklığı yaşatmamak gerekir. Henüz daha bir yolun başındayız. Taraftarımız Gelsinler her maçta eğlensinler, gerisi adım adım gelecek. Gönülden geçen bir takımı oluşturmak istiyoruz. Çok daha yol var önümüzde" dedi.

Yanal, Ndoye ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Böyle bir oyuncuya sahip olduğum için çok mutluyum. Futbolundan daha önemli adam gibi adam, kaliteli bir insan" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title