Haberler

Trabzonspor 3 Puan Peşinde

SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren Trabzonspor, 29'uncu hafta karşılaşmasında seyircisi önünde oynayacağı Gençlerbirliği karşısında 3 puan hedefliyor.

SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesi veren Trabzonspor, 29'uncu hafta karşılaşmasında seyircisi önünde oynayacağı Gençlerbirliği karşısında 3 puan hedefliyor.

Ligin 2'nci yarısında geride kalan 12 haftasında sadece 1 mağlubiyet alarak topladığı 29 puanla Avrupa Kupaları'na katılmak için iddialı konuma gelen Trabzonspor, rakiplerini yakalama fırsatı için yarın sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği karşısından galibiyetle ayrılmaya çalışacak. Saat 19.00'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

11'DE TEK DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

28'nci haftada Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçta 2 forvet oyuncusu Hugo Rodallega ve Dame N'Doye'u birlikte oynatarak hücum zenginliğini artıran teknik direktör Ersun Yanal'ın Gençlerbirliği karşısında da aynı 11'i büyük oranda koruyacağı bildirildi. Deneyimli teknik adamın 11'de tek değişiklik yaparak sadece kalede Esteban'ın yerine Antalyaspor maçıyla cezasını tamamlayan Onur Recep Kıvrak'a görev vermesi bekleniyor.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE 66'NCI RANDEVU

Trabzonspor ile Gençlerbirliği, yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynayacakları maçla birlikte ligde 66'ncı kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 65 lig karşılaşmasında Trabzonspor'un 37, Gençlerbirliği'nin 12 galibiyeti bulunuyor. 16 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 126 gol attı, kalesinde ise 62 gol gördü.

CEZA SINIRINDA 5 İSİM VAR

Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bordo mavililerde, 3'er sarı kartı bulunan Uğur, Mustafa, Aytaç, Bero ve Rodallega, yarın oynanacak maçta kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 30'uncu haftasındaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlerbirliği Şenol Güneş Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title