Haberler

Trabzonspor, 3 Futbolcuyu Borsaya Bildirdi

Güncelleme:

Trabzonspor, Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın transferi için Kayserispor'la görüşmelere başladığını açıkladı.

Trabzonspor, yeni sezon da güçlü bir kadro kurmak için transfere hız verdi. Bordo-mavili ekip, Kayserisporlu üç futbolcuyu renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

3 FUTBOLCU BORSAYA BİLDİRİLDİ

Bordo-mavililer, devre arasında Kayserispor'dan kiraladığı Hakan Arıkan ile Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın bonservisini almak için sarı-kırmızılı kulüple görüşmeye başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

"GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI"

Trabzonspor'un KAP'a gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcular Hakan Arıkan,Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın kulübümüze transferi konusunda Kayserispor Kulübü Derneği ve futbolcular ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Arıkan Trabzonspor Kayserispor Uludağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Fb kürt:

KUPA VAR VERELİMMİ HAMSİLER. . . . SİVASA HAMSİLER GİTTTİMİ ŞİKECİ ÇAMURCULAR. . . . .

5
1
yanıtYanıtla
dursunmobilWeb@haberler.com:

Doldur bakalım yine aynı manzara

2
3
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

KARDEŞİM BENCE HATA YAPILIYOR. . . BENCE ONLAR BU TAKIMDA OYNAYACAK KADAR KAPASİTELİ DEĞİL. TAKIM YÖNETİMİ KENDİSİNİ ATEŞE ATIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. . . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

yahu bu nasıl bir salaklıktır böyle senin 1461 in ptt ye çıkmış erdoğdu lisesi dünya şampiyonu olmuş u16 türkiye şampiyonu olmuş erganide pilot takımın var her yıl şampiyon oluyor sen bu gençler dururken gidiyosun yok hurma yok bilmem ney peşine düşüyorsun hala, bugün yediğin ''hurma''lar yarın dibini tırmalar ona göre. . .

1
1
yanıtYanıtla
sinan:

ANCA 5 CİLİGE OYNARSIN BAŞKADA BİR CACIK OLMAZ SİZDEN

1
1
yanıtYanıtla
urfali:

kayseri lige yeni cikti neye versinki iyi oyuncusunu

1
0
yanıtYanıtla
tecessus:

Yahu Süleyman Hurma Kayseri''de yıllarca transferler yapıp, sonra hep 2. lige düşüren kişi değil mi ? Onun istediği oyuncuları ne yapacaksın . Kayseri''yi Nobre, Bobo vs çıkardı . 2. ligde futbol yokki . Erciyeste Oğulcan var, süperlig''de herkesin izlediği bildiği bir oyuncu varken, ne yapacaklarmış o oyuncuları . Trabzonspora sağ-sol bek lazım öncelikle, sen eksik yerlerine oyuncu alsana ilk önce. . . Rahman Baba''yı alsınlar, sol bek .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title