Haberler

TS (1) Eskişehirspor (4) Maçından Goller - Trabzon ESK

Güncelleme:

Sahasında eskişehirspor'a 4-1 yenilirken zirvenin 13 puan uzağına düşen Trabzonspor, aynı zamanda seyircisi önünde farklı skorla mağlup olmanın şokunu da yaşadı.

Trabzonspor 1 Eskişehir 4 maç özeti ve golleri. Trabzonspor evinde Eskişehir'i ağırladı. 5 gollü mücadeleyi misafir takım 4-1 kazanırken Bordo Mavili ekipte bu mağlubiyet taraftarın sabrını taşırdı. Maçın özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantılara tıklamanız yeterli. Ayrıca mücadele sonrasında yapılan yorumlar, maçın perde arkasıyla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sahasında eskişehirspor'a 4-1 yenilirken zirvenin 13 puan uzağına düşen Trabzonspor, aynı zamanda seyircisi önünde farklı skorla mağlup olmanın şokunu da yaşadı.


CAMİAYA İSYAN ETTİREN SKOR

Ersun Yanal'ın göreve gelişinin ardından iyi bir başlangıç yapara şampiyonluğu telaffuz etmeye başlayan Trabzonspor, son maçlarda skor ve oyun anlamında verimli olamadı. Trabzonspor, puan cetvelinin dibinde yer alan Eskişehirspor'dan sahasında 4 gol yiyince bordo camia adeta isyan etti.

Beşiktaş'tan 3-0 yenildiği maçta 3 gol, 3-2 galip geldiği Çaykur maçında 2, 3-3 berabere kaldığı Bursaspor'dan yine 3 gol ve son olarak pazartesi akşamı sahasında 4-1 kaybettiği Eskişehirspor maçında da 4 golü kalesine gören Trabzonspor, böylece son 4 maçında 12 gol yemiş oldu.

KALECİ ARANIYOR

Ağır Eskişehirspor mağlubiyetinden sonra bordo mavili takımda kaleye ve defansa takviye yapılması kesinleşti. Teknik direktör Ersun Yanal, maçın bitiminde genç ve önü açık kalecileri bulunduğunu belirtti, "Ancak şu anda çok net şekilde kaleciye ihtiyacımız olduğu ortada. Bu konuda çalışma yapacağız" diyerek file bekçisi transferine yeşil ışık yaktı.

Ersun Yanal'ın önümüzdeki günlerde yönetimle bir araya gelerek özellikle kaleci ve defans ağırlıklı transfer listesini sunacağı, devre arası çalışmalarına kadar transferlerin yetiştirilmesini isteyeceği öğrenildi.

"MÜCADELE ETMEYEN OYUNCUYA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Eskişehirspor maçında sergilenen futbol ve özellikle takımının toplu defans anlayışını tam anlamıyla uygulayamaması Ersun Yanal'ı kızdırdı. Şans verdiği bir çok oyuncudan istediği verimi alamayan Ersun Yanal, futbolcularına gözdağı verdi. Futbolun artık yüksek mücadeleyle oynanan bir oyun olduğunu belirten Ersun Yanal, şunları söyledi:

"Kaliteyi belirleyecek özel yetenekler var tabii ki ama takım olarak da mücadele etmek zorundasınız. Mücadele etmeyen hiçbir oyuncuyu kaldıramayız. Sahaya çıkan 10 kişi de eşit mücadele etmek zorunda. Bu 10, hatta kaleciyle 11 kişiden hiç birisinin mücadelede eksik kalmasını kaldıramayız. Trabzonspor, tüm oyuncularıyla mücadele eden bir takım olacak."

KAMP TRABZON'DA

Bu arada Trabzonspor, devre arası hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürme kararı aldı. Her yıl Antalya'ya giden bordo mavililer, sürenin çok kısa olduğunu belirten Ersun Yanal'ın isteği üzerine, ikinci yarı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürmeyi tercih etti.

YOLCULUK YARIN

Ziraat Türkiye Kupası'nda Perşembe günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor yarın Manisa'ya gidecek. Sabah tesislerinde son antrenmanı yaparak hazırlıklarını tamamlayacak olan bordo mavililer, saat 15.00'te özel uçakla İzmir'e gidecek, ardından karayoluyla Manisa'na geçerek kampa girecek.

"SÖZÜNÜ TUT, İSTİFA ET!"

Yerel gazeteler, Trabzonspor'un 4-1'lik Eskişehirsor mağlubiyetini geniş biçimde yer verdiler. Kuzey Ekspres Gazetesi, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Aralık ayına kadar şampiyonluğa oynayamazsak istifa ederim" sözünü hatırlatarak, "Sözünü tut, istifa et! Trabzon'u ve Trabzonspor'u işgal etmek için yola çıkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'u işgal edemedi ama işgalden beter etti, yaktı, yıktı. Yüzyılın kadrosu diye transfer edilen oyuncuların yüzyılın fiyaskosu olduğu ortaya çıktı. Şapka düştü, kel göründü" ifadeleriyle yönetime sert eleştirilerde bulundu. Taka Gazetesi, "Kaos futbolu. Başkan buz kesti" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

SİYAH SAYFA!

Spor sayfasını yas günlerine özgü şekilde siyah zemin üzerine yapan Karadeniz Gazetesi ise, "Acı kaybımızdan dolayı kapalıyız! 2015 yılını hüzünle karşılıyoruz. Yastayız. Bunu da mı görecektik? Yeni yıla umutla girelim dedik; hakem Özgür Yankaya faktörünü hesaba katmadık. Buz gibi golümüzü vermedi, Yusuf'a yapılan faulü görmeyerek Eskişehir'in golüne davetiye çıkardı" ifadelerini kullandı. Günebakış Gazetesi, "Eserinizle övünün! Trabzon'un bittiği andır. Beşiktaş'ın tam 13 puan gerisine düştük. Eskişehir karşısında hüsran yaşadık, ligin zirvesine havlu attık. Hakem Yankaya çıldırttı" başlıklarını attı.

"YANAL'IN FIRTINASI YALAN OLDU"

Son Nokta Gazetesi, "Yanal'ın fırtınası yalan oldu" başlıklı haberinde, "Yankaya rezalet, Trabzonspor sefalet. Skandal hakem. Rezil hakem, rezil savunma" derken Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Kupada 9, ligde yokuz. Hakem buz gibi golü yedi. H-acı tablo" başlıklarını kullandı. - Trabzon

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Eskişehirspor Ersun Yanal Trabzonspor Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title