Haberler

Trabzonlu Mbia ve N'Doye, Yenilgiyi 6 Kadınla Kutladı

Güncelleme:

Trabzonsporlu M'bia ve N'Doye, Fenerbahçe yenilgisi sonrası Kuruçeşme'de bir mekanda sabah 05.50'ye kadar 6 kadınla birlikte eğlendi.

Süper Lig'de 13.haftanın kapanış maçında Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 yenilirken bordo mavili ekibin iki oyuncusu M'bia ve N'Doye takımla birlikte dönmeyip İstanbul'da kalmayı tercih etti.

6 KADINLA SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Kuruçeşme'de bir mekanda sabah 05.50'ye kadar 6 bayan ile eğlenen bu iki futbolcu, basın mensupları ile adeta köşe kapmaca oynadı.

5 KADINI ÖNDEN GÖNDERDİLER

5 kadını önden gönderen iki futbolcu, daha sonra müthiş bir refleks ile taksinin arka koltuğuna kendilerini attılar. Kadınlardan bir tanesi ise bu iki futbolcu ile aynı taksiye binerek gözden uzaklaştılar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Kuruçeşme İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın.:

enayiler kendini yırtar maç için kavga ederler. bu davarlarda parayı alır karılarla yerler. adam olmassın türkiye. yazın bir kenara

15
7
yanıtYanıtla
roberto:

malmısın nesin. . bütün dünyada oynanıyo futbol Türkiyeyle ne alakası var

yanıt1
yanıt10
BirBilenAdam:

Fener 3 daha atsaymış, evde parti yaparmış bunlar. Sakın bu adamlar aldıkları parayı kutluyor olmasın? Hani Fenere puan çok lazım ya bu ara.

10
4
yanıtYanıtla
TS61:

PİSLİK HERİFLER SAHADA REZİL GİBİLER TERBİYESİZLER

12
2
yanıtYanıtla
HİGUİTA:

BUNLARDA GİTMEK İÇİN BAHANE ARIYORLAR, BİZİDE KOVSUNLAR AYAKLARI BUNLAR. . . TRABZON UN RUHUNA TERS BUNLARDA . . . BUNLARDA ABBAS, YENİ BAŞKAN YENİ KONGRE VEDE PARA LAZIM !!!

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha çk yenilirsin ts

6
2
yanıtYanıtla
logaritmacı:

Olum kaç tane yediysen o kadar kadınla çık. 2 tane yedin. 2 kadın olmalı. 6 tanemi yediniz

5
1
yanıtYanıtla
adonis:

kerim zengin ligin üçüncü haftasında mbia van perside de naniden de iyi diyordu ne konuda iyi olduğunu söylemediğ çocuk futboldan bahsetmiyormuş yanlış anladık. . .

2
1
yanıtYanıtla
numan:

kadınları iyce yerin dibine soktunuz kadınları ucuz bir eşya yerine koydunuz şimdi halbuki onlar anne

2
0
yanıtYanıtla
sertt:

ya hayvanlar ya

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title