Haberler

Trabzonlu Gençler" Ankara'da Temsilcilik Açtı

Trabzonspor'un taraftar grubu "Trabzonlu Gençler"in Ankara temsilciliği törenle açıldı.

Trabzonspor'un taraftar grubu "Trabzonlu Gençler"in Ankara temsilciliği törenle açıldı.

Maltepe Strazburg Caddesi'ndeki temsilciliğin açılışına, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve bazı yöneticiler ile taraftarlar katıldı.

Salih Cora, açılışta yaptığı konuşmada, Trabzon'un sokaklarında büyüdüğünü, Trabzonspor taraftarlığını çok iyi bildiğini, zor günlerde takımına destek olan taraftarın verdiği mücadelenin yanında olduğunu söyledi. Trabzonspor'un gücünü taraftarı ve tarihinden aldığını belirten Cora, Ankara'da açılan bu şubeyle takımın daha da güçleneceğini ifade etti. Sahil Cora, "İnşallah taraftarın da desteğiyle nice şampiyonlukları hep beraber yaşayacağız." dedi.

Nuri Okutan da Trabzonspor gibi büyük bir camianın başkent Ankara'da temsil edilmesinin önemli olduğu dile getirdi. Trabzon Valiliği de yapan Okutan, derneğe emeği geçenlere teşekkür etti.

Ahmet Çubukçu da Trabzonspor taraftarları arasındaki birlik ve beraberliğin pekişmesinin kendileri açısından önemli olduğunu söyleyerek, Ankara temsilciliğinin taraftara hayırlı olmasını diledi.

Milletvekilleri ve takımın yöneticileri, konuşmaların ardından, kurdeleyi keserek temsilciliği hizmete açtı. Meşaleler yakan Trabzonspor taraftarları, tezahüratlarla açılışı kutladı.

Açılışa bir grup Ankaragücü taraftarı da katıldı.

Öte yandan, açılışa katılacağı belirtilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, programındaki değişiklik nedeniyle etkinliğe gelemedi.

Kaynak: AA / Güncel

Trabzonspor Nuri Okutan Salih Cora Maltepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title