Haberler

Trabzon Valiliğinden Savcıyı Şehit Eden Teröristin Babası Linç Edildi Haberlerine Açıklama

Trabzon Valiliği, ’Savcıyı şehit eden teröristin babası Trabzon’da linç edildi’ şeklindeki haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Trabzon Valiliği, 'Savcıyı şehit eden teröristin babası Trabzon'da linç edildi' şeklindeki haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Yazılı olarak yapılan açıklamada, "01 Nisan 2015 tarihinde bazı internet sitelerinde "Savcıyı şehit eden teröristin babası Trabzon'da linç edildi" "Savcıyı şehit eden teröristin babasına Trabzon'da meydan dayağı" başlıklarıyla verilen haber üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. İstanbul'da Savcı Mehmet Salim Kiraz'ı şehit eden ve ölü olarak ele geçirilen iki teröristten birisi Şafak Yayla'nın babası Şinasi Yayla 01.04.2015 tarihinde ailesini İstanbul'a göndermek üzere Trabzon Hava Limanına gelmiştir. Eşini ve yakınını gönderdikten sonra memleketi Giresun'a dönmek üzere Trabzon Ortahisar ilçesi Moloz mevkiinde bulunan otobüs durağına gelmiş, burada bindiği otobüse para ödemek istememesi ve kimliğini beyan etmesi üzerine orada bulunanlarla arasında tartışma yaşanmıştır. Polisler olaya müdahale etmiş şahıs aşırı alkollü olması nedeniyle sakinleştirilmek üzere hastaneye götürülmüştür. Şafak Yayla hastanede yapılan müdahale sonucu memleketine gönderilmiştir" denildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Valiliği Şafak Yayla İstanbul Politika Güncel Haberler

title