Haberler

Trabzon'un Ayşe'sinden Efsane Teknik Direktör Özyazıcı'ya "Geçmiş Olsun" Ziyareti

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzonspor’un efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı’ya "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon spor'un efsane Teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'ya "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Önceki akşam evinde banyoda düşerek başını çarpan ve halen KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde müşahade altında tutulan Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret eden Ak Parti Trabzon milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Ahmet Suat hoca yalnızca bir teknik direktör değildir bizim için. Devlere meydan okuyan yürekli bir dirilişi simgeleyen efsane bir rol modeldir. Trabzon spor'un tarih yazdığı, efsane olduğu ve Anadolu'nun umudunu ve gururunu temsil ettiği dönemin mimarı olarak kalbimizde ölümsüz bir yere sahiptir. Vefa siyasette değil hayatın her alanında çok önemli bir kavramdır. O nedenle sahip olduğumuz değerlerin hayattayken kıymetini bilmek durumundayız. 78 yaşına rağmen hoca hep dinç, yaşam dolu, sıcak ve samimi haliyle bizlere hayat dersi vermeye devam etmektedir. Hasta yatağında spora, siyasete ve Trabzon'un geleceğine dair çok şey konuştuk. Ondan öğreneceğimiz daha çok şey var. Trabzon ülkemizin spor başkenti olmaya aday bir şehridir. Gelecek nesillere başarı öyküleri yazdıracak için böyle rol model insanlara daha fazla sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha müşaade ettim. Kendisi de ziyaretimizden oldukça memnun kalmıştır. Bizlere başarılar diledi" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Suat Özyazıcı Ayşe Sula Köseoğlu Trabzonspor Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title