Haberler

Trabzon'un 10 Bininci Turkcell Superonline Müşterisi

Güncelleme:

Turkcell Superonline'dan Trabzon'a 30 milyon TL yatırım

Turkcell Superonline, Mayıs 2012'de başlattığı fiber optik altyapı yatırımlarıyla Trabzonluları ışık hızında internetle tanıştırdı. Şehre 30 milyon TL'yi aşkın yatırım yapan Turkcell Superonline'ın Trabzon'daki fiber internet müşterilerinin sayısı 10 bine ulaştı.

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, Karadeniz'in en önemli ticaret kapılarından biri olan Trabzon'da yatırımlarına aralıksız devam ederken, fiber internet müşteri sayısını da artırıyor. Şehirde iki yıl önce başlattığı yatırımlarla bölgede hızlı bir büyümeye imza atan şirketin Trabzon'da hizmet verdiği fiber müşterilerinin sayısı 10 bine yükseldi. Turkcell Superonline'ın Trabzon'daki 10 bininci müşterisi Berat Sağlam oldu. Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Trabzon'daki müşterileriyle temas noktası olan Koç İletişim bayisinde misafir ettiği Berat Sağlam ve ailesine 1 yıl süreyle 1000 Mbps fiber internet deneyimi ve tablet hediye etti.

Trabzon'un 10 bininci Turkcell Superonline müşterisi Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin Acil bölümünde doktor olarak görev yapıyor. Çevresinde bilişim sektörüne merakıyla tanınan Berat Sağlam, Turkcell Superonline'ın 25 Mbps hızında limitsiz fiber internet, Turkcell TV+ Cep Paketi ve ev telefonundan 100 dakika konuşma hizmetini bir arada sunan Fiber 3'lük kampanyasından yararlanarak, iletişim ve eğlence ihtiyacını uygun koşullarla sağlamayı tercih etti.

"10 bin sınırını aştığımız Trabzon'da yatırımlara devam…"

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Telekomünikasyon sektörünün genç ve dinamik oyuncusu olarak 2008 yılında başlattığımız fiber yatırımlar ile 14 ilde 1,8 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar ışık hızında internet hizmeti götürüyoruz. Trabzon gibi Karadeniz'in en önemli illerinden birinde 10 bin müşteriye ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Trabzon'da altyapı ve müşteri hizmetleri yatırımlarımızı aynı hızla sürdüreceğiz. Bu yatırımlarımız sonucunda da Trabzon'daki müşteri sayımızdaki artışın devam edeceğine inanıyorum" dedi.

Trabzon'da 10 bin müşteri ışık hızına terfi etti

Trabzon'da bugüne kadar yaptığı 30 milyon TL'den fazla yatırımla 520 kilometrelik fiber ağa ulaşan Turkcell Superonline ile 10 bin müşteri ışık hızına terfi etti. Bölgede toplam telekom çözümleri de sunan Turkcell Superonline, 67 kurumsal şirkete hizmet veriyor. Yarattığı istihdamla da Trabzon ekonomisine katkıda bulunan şirket, Turkcell Superonline Abone Merkezi (SAM) ve Bölge Çözüm Ortağı bünyesindeki çalışanlarla birlikte 60 kişilik bir ekiple şehre hizmet sunuyor. Halihazırda Turkcell Superonline ışık hızında internet hizmetinin verildiği semtler arasında Beşirli, Erdoğdu, Fatih, Çukurçayır, Yıldızlı TOKİ, Arsin OSB ve merkez yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Superonline Karadeniz Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title