Haberler

Trabzon Özince Ktü'de Kariyer Zirvesi?nde Öğrencilere Seslendi Tembellik Yapmayın, İngilizce Öğrenin

Özince KTÜ'de Kariyer Zirvesi'nde öğrencilere seslendi Tembellik yapmayın, İngilizce öğrenin

TRABZON'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Zirvesi etkinliğinde konuşan İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince öğrencilere seslendi. Dünyanın giderek globalleştiğine işaret edenz Özince, özellikle İngilizce dilinin önem kazanmasına dikkat çekti, Tembellik yapmayın, İngilizce öğreninö dedi. KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde TAV Havalimanları İşletmeciliğinin ana sponsorluğunda düzenlenen Kariyer Zirvesi'ne konuşmacı olarak Albaraka Türk Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Daikin Ceo'su Hasan Önder ile Forum Trabzon AVM Genel Müdürü Gamze Ergel' katıldı. Çok sayıda öğrenci de etkinlikte hazır bulundu.

GENEL MÜDÜRLÜĞE GEMİ KAPTANI BENZETMESİ

Albaraka Türk Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, yaptığı sunumda kariyeri hakkında bilgi verdi, iş deneyimlerini paylaştı. Bankacılık sektöründe genel müdürlük görevine gemi kaptanlığı benzetmesi yapan Yahşi, ? Gemi kaptanı gemideki tüm insanlardan ve geminin rotasından sorumlu kişidir. Gemiyi bir limandan alarak başka bir limana güvenli bir şekilde ulaştırmaktan sorumludur. Genel müdürlüğü de bu şekilde ifade etmemiz gerekiyor dedi. Yahşi konuşmasını şöyle sürdürdü 'Dünya'da özellikle ikili bankacılık sistemlerinin uygulandığı ülkelerde faizsiz bankacılık yüzde 20 civarında. Türkiye'de bizim toplam aldığımız pay yüzde 5 buçuk. Dolayısıyla önümüzde gitmemiz gereken çok ciddi bir yol var. Dolayısıyla rekabet anlamında çok ciddi bir problemimiz yok. Tam tersi, bir avantajımızın olduğunu söyleyebilirim. Büyüme potansiyeli daha fazla. Daha sonra söz alan Forum Trabzon AVM Genel Müdürü Gamze Ergel, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, farkındalık yaratmak için bir çok projeye imza attıklarını anlattı. DAİKİN CEO'su Hasan Önder de, girişimci olabilmek için cesaret gerektiğine işaret etti, gençlere de cesaretli olmaları gerektiği mesajını verdi.

ÖZİNCE TEMBELLİK YAPMAYIN, İNGİLİZCE ÖĞRENİN

İş Bankası ve Şişe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince de, dünyanın giderek globalleştiğine dikkat çekti, bu nedenle yabancı dil öğrenmenin önemli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu 'Sizlere satılacak aklım yok. Satılacak en iyi akıl çağdaşlık konusudur. Bu dönem sizin için çok kıymetli, değerini bilin. Hayata hazırlık safhasındasınız. Mantıklı, bilime ve akla dayanan tarzda bir geleceği kendinize çizmeye çalışın. Kendinizi sürekli donatın. Dünya giderek globalleşiyor. Bu nedenle özellikle İngilizce dili önem kazanıyor. Onun için lisan öğrenmelisiniz. Tembellik yapmayın, İngilizce öğrenin. İmkan varsa ikinci dili de öğrenin. Sunumlarının ardından konuşmacılara KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü üyeleri tarafından kemençe hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ersin Özince İş Bankası Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title