Haberler

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç

Trabzon Ortahisar ilçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, amaçlarının bütün kesimlere ulaşan bir belediyecilik hizmeti vermek olduğunu belirterek “Yapmak istediğimiz hizmetler proje aşamasında devam ediyor” dedi.

Trabzon Ortahisar ilçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, amaçlarının bütün kesimlere ulaşan bir belediyecilik hizmeti vermek olduğunu belirterek "Yapmak istediğimiz hizmetler proje aşamasında devam ediyor" dedi.

Başarılı olmanın yolu mutlaka belediyecilik hizmetlerinin aksamaması olarak değerlendiren Başkan Genç, daha yatırımları icraat alanına sokmadıklarını ifade ederek, "Geldiğimiz nokta itibariyle şunu söylemeliyiz. Önceki Trabzon Belediyesinden devraldığımızda 36 mahalle, 7 beldenin de mahalle olmasıyla 85 mahalle coğrafya olarak 40 km karelik alanda 232 km kareye kadar büyüyen bir hizmet alanımız oldu. Birinci başarılı olmamız gereken nokta mutlak belediyecilik hizmetlerinde hizmetlerin aksamamasıydı. Devraldığımız da bir ünvan vardı. Türkiye'de temizlikte 1. Sıradaki şehir ünvanı. Hem onu korumaya çalıştık hem de mümkün olduğunca belediye hizmetlerini aksatmamaya çalıştık. Büyük oranda ufak tefek aksaklıklar oldu. Özellikle temizlik noktasında. Bunun dışında yatırımlarımızla ilgili olarak daha yatırımlarımızı icraat alanına sokamadık ama bu bunlarla ilgili çalışmalarımız olmadığı anlamına gelmez. Bütün yapmak istediklerimizin proje aşamaları devam ediyor. Mülkiyet ile ilgili olanlarda mülkiyet aşamaları devam ediyor. Projelerin onun akabindeki aşamaları devam ediyor. Sabırlıyız ama dediklerimizi mutlaka hayata geçireceğiz. Yani projelerimizi insanlardan oy alalım diye söylemedik. Yapabildiklerimiz bunlardır diyeceğiz. Yapamadığımız varsa yapamadığımızda budur diyeceğiz sebebini de kamuoyuyla paylaşacağız. Yatırımlarımızla ilgili süreç tabi ki bütün seçimde aldığımız yetki süresi kadar. O yüzden sabırlıyız acele etmiyoruz. Bütün kesimlerimize ulaşan bir belediyecilik yürütmeye çalışıyoruz" dedi.

AVNİ AKER'İN YERİ YEŞİL ALAN VEYA KÜLTÜR SANAT MERKEZİ OLSUN

Avni Aker Stadyumunun Akyazı'ya taşınmasıyla burasının yeşil alan yada kültür sanat merkezi yapmayı düşündüklerini ifade eden Başkan Genç, " Cumhurbaşkanımızın ilimize ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanımızın arz ettiği ve şehir adına da bizimde en önemsediğimiz taleplerinden birisi Avni Aker, Yavuz Selim Stadı ve 19 Mayıs Kapalı Spor Salonuyla ilgili talebimizdi dedik ki; Avni Aker ve devamında yer alan alanı devralalım. TOKİ alırsa orada karını düşünecek ve ticaret yapacaktır. Biz düşündük ki yeşil alan olsun yada illa bina yapılacaksa şehrimizde eksik olan Kültür ve Sanat Merkezi veya Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası olsun. Cumhurbaşkanımız bunu çok olumlu karşıladı. Şehirlerinizde meydanlar oluşturun artık dedi. Avni Aker ve alanı buna müsait bir alan. Şehir olarak yeşili artırmamız lazım. Birde Trabzon'da futbolun doğduğu yeri Yavuz Selimi orada bir şekilde sembolize etmek istiyoruz" diye konuştu.

Başkan Genç, şehir hastanesi projesiyle ilgili olarak şunları söyledi. "Şehir hastanesi projesi Cumhurbaşkanımızın şehrimizi ziyaretinde geniş alanda yapılabilmesi açısından gösterilen bir yerdir. Cumhurbaşkanımız hastanenin büyük bir yerde yapılmasını uygun gördü . Cumhurbaşkanımız şunu demek istedi 30 yıl önce Tıp Fakültesi ne ifade ediyorsa Trabzon için şimdi yapacağımız şehir hastanesi de o anlamda olsun. Sadece Hopa'dan Bayburt'tan Erzurum'dan değil buraya Gürcistan'dan Azerbaycan'dan hastalar gelecek şekilde yapın dedi. Büyük düşünün dedi bize . Bu hükümetin merkez şehirlere yaptırmak istediği projedir" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Metin Genç Ahmet Metin Ortahisar Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title