Haberler

Trabzon Maçka'daki Terör Saldırısından 2 Kişi Son Anda Kurtulmuş

Maçka'daki terör saldırısından 2 kişi son anda kurtulmuş (EK)JANDARMA'YA ALKIŞLI KARŞILAMAMaçka ilçesinde kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlara vatandaşlar av tüfekleriyle eşlik etti, öğleden sonra sisin dağılması sonrasında bazıları da köpeklerle bölgede terörist aradı.

Maçka'daki terör saldırısından 2 kişi son anda kurtulmuş (EK)

JANDARMA'YA ALKIŞLI KARŞILAMA

Maçka ilçesinde kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlara vatandaşlar av tüfekleriyle eşlik etti, öğleden sonra sisin dağılması sonrasında bazıları da köpeklerle bölgede terörist aradı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait Drone'larla bölgede gün boyu tarama yapıldı.

Sarp ve dağlık arazide arama çalışmalarını yürüten ve akşam saatlerinde ilçeye dönen 20'ye yakım Jandarma Özel Harekat timleri bazı vatandaşlar tarafından alkışlarla, 'En büyük asker bizim asker' sloganlarıyla karşılandı.

Bu arada, teröristlerin etkili olan sisten de yararlanarak bölgeden uzaklaştığı sanılıyor. Arama çalışmalarının diğer bölgelerde yoğunlaştırılacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Maçka Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title