Haberler

Trabzon Maçka?daki Terör Saldırısında 2 Kişi Kurşunlardan Son Anda Kurtuldu

Maçka'daki terör saldırısında 2 kişi kurşunlardan son anda kurtulduTRABZON? un Maçka İlçesi'nde 3 polis memurunun şehit düştüğü, 4'ü polis memuru 5 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıda iki kişinin de kurşunlardan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Maçka'daki terör saldırısında 2 kişi kurşunlardan son anda kurtuldu

TRABZON? un Maçka İlçesi'nde 3 polis memurunun şehit düştüğü, 4'ü polis memuru 5 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıda iki kişinin de kurşunlardan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

Çatışma sırasında çevreden geçerken, kurşunların isabet ettiği kuyumcu dükkanının kırılan cam parçaları, 28 yaşındaki Duygu Şeker'in koluna ve boynuna isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Aynı işyerinin güvenlik kameraları, iş yeri önünden geçen Eczacı Asiye Yavuzakın ile sokakta koşan bir kişinin de kurşunlardan son anda kurtulduğunu görüntüledi.

Çevrenden gelen silah sesleri üzerine ne olduğunu merak ederek eczaneden çıkan, ardından da tekrar eczanesine dönen Yavuzakın'ın, kuyumcu dükkanının camına isabet eden mermilerden birinden, gayri ihtiyarı olarak başını eğmesi ile kurtulduğu görüntülere yansıdı. Koşarak geçen bir gencin de son anda kurtulduğu kamera tarafından kaydedildi.

YARIM DAKİKA İLE KURTULMUŞ

Yaşadıklarını anlatan kuyumcu Ali Osman Aydın, iş yerini açtıktan kısa süre sonra silahlı çatışmanın başladığını söyledi. Kamera görüntülerini izleyen Aydın, 'Sabah dükkanı açtıktan sonra aracımı park ettim. Yarım dakika önce burada olsaydım muhtemelen dükkanın önünde mermilere hedef olacaktım. Duygu Şeker cam parçaları ile yaralandı. Diğer tarafa yönelen eczacı arkadaş da başını eğerek diğer mermiden şans eseri kurtuldu. Görüntülere baktığımızda koşarak geçen ikinci bir genç arkadaşın da mermiden kurtulduğunu gördük' dedi.

BOYUMUN KISA OLDUĞU İÇİN KURTULDUM

Mermilerin hedefi olmakta son anda kurtulan Eczacı Asiye Yavuzakın da güvenlik kamera görüntülerini izlerken yaşadıklarını şöyle anlattı:

' Çok da bir şey anlamadık. Bize kaçın dediler, ne olduysa kaçarken oldu. Ne olduğunu anlamadan kurşundan kurtarmışız. İster istemez bir panik ve korku yaşadık. Kolay değil. Boyum kısa olduğu için kurtuldum.'

4 TERÖRİST OLDUĞU BELİRLENDİ

Bu arada, terör saldırısı sonrası terörist grubu etkisiz hale getirmek için başlatılan geniş çaplı operasyonlar dün gece boyunca da aralıksız sürdü. Jandarma Özel Harekat askerleri gece boyunca termal kameralarla çalışmalarını yürütürken, terörist grubun 4 kişi olduğu tespit edildi. Çok sayıda jandarma ve polisin eşlik ettiği operasyonlarda ormanlık alanda etkili olan sis nedeniyle ekipler görüş mesafesinde zorluk yaşadı. Gece boyu etkili olan sisin dağılması üzerine ekipler çalışmalarına yeninden başladı. Olay yeri incelemesinin ardında da silahların hedefi olan Çevik Kuvvet aracına yaklaşık 100 mermi isabet ettiği tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Maçka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
title