Haberler

Trabzon Gölbaşı'nda Şehit Olan Özel Hareket Şube Müdürü Dursun Acar, Memleketinde Toprağa Verildi

Gölbaşı'nda şehit olan Özel Hareket Şube Müdürü Dursun Acar, memleketinde toprağa verildiTÜRK Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki bir grubun darbe girişimi sırasında, Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat ve Polis Havacılık Daire Başkanlıklarına yapılan saldırıda şehit olan Özel Hareket Şube Müdürü Dursun Acar, memleketi Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde toprağa verildi.

Gölbaşı'nda şehit olan Özel Hareket Şube Müdürü Dursun Acar, memleketinde toprağa verildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki bir grubun darbe girişimi sırasında, Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat ve Polis Havacılık Daire Başkanlıklarına yapılan saldırıda şehit olan Özel Hareket Şube Müdürü Dursun Acar, memleketi Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde toprağa verildi.

Öğle namazının ardından şehit cenazesi için yaklaşık 5 bin kişi, İnönü Caddesi Terminal Meydanı'nda bir araya geldi. Binalara şehit Şube Müdürü Dursun Acar'ın fotoğraflarının ve Türk bayraklarının asıldığı meydanda düzenlenen cenaze törenine Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Artvin Valisi Muhterem İnce, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, şehit babası Nebi ve annesi Ayşe Acar, eşi Özgül Acar ve kızları 16 yaşındaki Nisa ve 3 yaşındaki Elif Naz Acar ile ağabeyi Necati, kardeşleri Hakan Acar ile Sevgi Akıllı, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Artvin İl Müftüsü Kemal Uçkun'un kıldırdığı cenaze namazının ardından tabuta sarılıp oğlunun fotoğrafını öpen şehit annesi Ayşe Acar göz yaşlarına boğuldu. Cenaze namazının ardından omuzlara alınarak cenaze arabasına konulan şehit Şube Müdürü Dursun Acar'ın cenazesi, Küplüce Köyü'nde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Artvin Güncel Haberler

title