Haberler

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başarı Ödülleri

Anadolu Ajansı muhabiri Selçuk Kılıç, "Kömür Deposundan Çıkan Cevher" haberiyle "spor haberi", foto muhabiri Hakan Burak Altunöz ise "Kadir Ağabeye Gözyaşı" adlı fotoğrafı ile "haber fotoğrafı" dalında ödüle layık görüldü.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetince (TGC) düzenlenen "2013 Başarılı Gazeteciler Yarışması"nda Anadolu Ajansı muhabirlerinin eserleri iki dalda ödüle değer görüldü.

TGC'de düzenlenen basın toplantısında sonuçları açıklayan Cemiyet Başkanı Turgut Özdemir, jürinin Ergun Ata, Hikmet Aksoy, Tahir Orhan, Nevzat Yılmaz, Ömür Avcı, Murat Taşkın ve kendisinden oluştuğunu, 71 eserin titizlikle incelenerek 20 kişinin ödüle layık görüldüğünü söyledi.

Özdemir, eski TGC başkanlarından merhum Ziyad Nemli adına düzenlenen "Ziyad Nemli Büyük Ödülü"ne, Trabzon ve ülke medyasına katkıları dolayısıyla Suavi Kaptan'ın layık görüldüğünü belirtti.

Özdemir, "Jüri Özel Ödülü"nün istihdama ve ekonomiye katkıları dolayısıyla Yavuz Cam ve Forum Trabzon Alışveriş Merkezine, sanat ödülün ise Apolas Lermi'ye verildiğini ifade etti.

"Basın Hizmet Ödülü"nün ise medya sektöründe en az 20 yıl çalışmış Yusuf Ziya Gedikli, İlkay Somel, Fuat Kars, Kenan Aydoğdu, Orhan Çavuşoğlu ve Miraç Özağcı'ya verilmesinin kararlaştırıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı muhabiri Selçuk Kılıç, "spor haberi", foto muhabiri Hakan Burak Altunöz ise "haber fotoğrafı" dalında başarı ödülüne layık görüldü.

Yarışmada ödüle değer görülenler şöyle:

Haber Başarı Ödülü: Berkant Parlak (Günebakış Gazetesi)

Haber Fotoğrafı Ödülü: Hakan Burak Altunöz (Anadolu Ajansı), Osman Yanık (Taka Gazetesi), Yunus Emre Sel (Doğan Haber Ajansı)

Spor Haberi Ödülü: Selçuk Kılıç (Anadolu Ajansı), Salih Tezcan (Karadeniz'de Son Nokta)

Spor Fotoğrafı Ödülü: Tolga Sağlam (Günebakış Gazetesi)

Görüntü Ödülü: Sina Sevinç (Kuzey TV)

Araştırma-İnceleme Ödülü: Cevat Kol (Fotomaç), Fatih İsak (Karadeniz Gazetesi)

Röportaj Ödülü: Erdoğan Bekar (Günebakış Gazetesi), İpek Cansel Şahin (Karadeniz'in Sesi)

Spor Yazısı Ödülü: Gürkan Ata (Kuzey Ekspres), Sertaç Hellaç (61saat.com)

Radyo-TV Program Sunum Ödülü: Abdulbaki Açıkgöz (TRT), Serkan Türk (Radyo Aktif)

Karikatür Ödülü: Harun Yavruoğlu (Taka Gazetesi)

Mizampaj Ödülü: Haluk Yaşar Tuncay (Karadeniz Gazetesi)

Özendirme Ödülü: Selçuk Başar (Doğan Haber Ajansı)

Özdemir, ödüllerin açıklanmasının ardından ayın başarılı gazetecisi ödülünü ise Taka Gazetesi'nden Ayşe Çakmak'a verdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Anadolu Ajansı selçuk kılıç Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title