Haberler

Fenerbahçeli Futbolcular, Yaralı Şoförü Samandıra'da Görmek İstiyor

Güncelleme:

Fenerbahçeli Metin Doğan, futbolcuların Fenerbahçe'ye düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan şoförü Samandıra'da görmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Doğan, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanmasına rağmen otobüsü durdurmayı başaran şoför Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde ziyaret etti. Tüm futbolcuların imzaladığı, arkasında ismi yazılan 53 numaralı Fenerbahçe formasını Kıran'a hediye eden Metin Doğan, 'Tüm oyuncularımız seni Samandıra' da misafir etmek istiyor? dedi.

"FENERBAHÇE'NİN EVLADISIN"

Metin Doğan, Ufuk Kıran'a tüm Türkiye adına teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi: 'Önce sana ülkem adına, Fenerbahçe adına ve tüm camialar adına teşekkür ediyorum. Çok soğukkanlı davrandın. Cesaret örneği gösterdin. Olası çok büyük bir facianın önüne geçtin. Allah korusun, öyle bir facia söz konusu olması halinde Türkiye'ye gelebilecek zararları da düşündüğümüzde, cesaretinin ve yaptığın işin ne kadar önemli olduğunu anladık. Başkanımız ve Fenerbahçe kulübü olarak birinci derecede senin sağlığınla ilgileniyoruz. Bundan sonra Fenerbahçe'nin bir evladısın. Fenerbahçe'nin bir neferisin. Aileden birisin. Ailemize yeni katılan birisi olarak senin için ne gerekiyorsa, ne yapılması gerekiyorsa hepsi sonuna kadar yapılacak. İçiniz rahat etsin. Fenerbahçe camiası sana teşekkür ediyor.'



"SENİ SAMANDIRA'DA GÖRMEK İSTİYORUZ"

Fenerbahçeli futbolcuların selamlarını ileten ve tüm takımın imzaladığı 53 numaralı arkasında 'Ufuk' yazan sarı-lacivertli formayı hediye eden Metin Doğan, 'Sporcularımız sana son derece minnettar. Sporcularımız yüzlerce, binlerce forma imzaladı ama o imzaladıkları formalar hep kendi hayranları içindi. Ama bu formayı imzaladılar ve sana özellikle vermemi istediler. Çünkü sen onlar için büyük anlam ifade ediyorsun. Hepsi sana tek tek selamlarını iletti. Bir gün seni Samandıra'da ağırlayacağız. Bu formayı kendi elleriyle imzaladılar ve seni de Samandıra'da bir an önce görmek istiyorlar' diye konuştu.



"KİM OLSA AYNISINI YAPARDI"

Ufuk Kıran ise, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, 'Biz görevimizi yaptık. Orada kim olsa aynı şeyi yapardı. Ne mutlu bize bir faciayı önleyebildiysek' dedi.

UFUK KIRAN'IN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Metin Doğan, daha sonra Ufuk Kıran'ı Trabzon'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettikten sonra, Rize'ye geçti ve Kıran Ailesi'ne de bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Ufuk Kıran'ın Rize'deki evine giden Metin Doğan, burada Ufuk Kıran'ın eşi, annesi, ablası, kayınpederi ve eniştesine 'Geçmiş Olsun' dileklerini iletti. Kulübün ve camianın her zaman yanlarında olacağını ifade eden Metin Doğan'a teşekkür eden Kıran Ailesi'nin fertleri de "Tüm Fenerbahçelilerin desteğini her zaman arkamızda hissettik" karşılığını verdi.

FENERIUM ÜRÜNLERİ HEDİYE EDİLDİ

Ziyarette Metin Doğan, Kıran Ailesi'nin üyelerine Fenerium ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler de verdi. Ziyaretin ardından Yöneticimiz Metin Doğan'u Kıran Ailesi'ne, Rize'deki Kuzey Restoran'da bir öğle yemeği verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Metin Doğan Ufuk Kıran Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

xyzmobilWeb@haberler.com:

Bırakın bu feneri masumane gösterme çabalarını. Saracoglunda 1 tane maçta efendi olduklarını görmedik. Hep hava civa

4
11
yanıtYanıtla
şenol:

nerdeyse madalyada takacaklar

3
12
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Adamsınız Fenerbahçe !!!

13
2
yanıtYanıtla
Yorum yokmobilWeb@haberler.com:

Helaaalll FENERBAHÇEM ÜZÜLME FENERBAHÇEM BİZ NELERİN ALTINDAN KALKTIK BİZİM YERİMİZDE KİM OLSAYDI BU BADİRELERİ ATLATAMAZDI FENERBAHÇE NİN BÜYÜKLÜĞÜ BU BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE

11
2
yanıtYanıtla
CatliMobil-IOS:

Helal olsun....

9
1
yanıtYanıtla
Melih çökgelMobil-IOS:

Seni seviyorum fenerim

8
0
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

Fenerbahçe. ...

4
1
yanıtYanıtla
ixan gnc FB:

fenerbahce TURKIYEDIR

3
1
yanıtYanıtla
FiratMobil-IOS:

Masallah nur topu gibi ikitane de cocugu varmis. Allah sevenlerine bagislamis

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title