Haberler

Trabzon Etkinliklerinde "Ortahisar" Damgası

Ankara’da düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri"nde Ortahisar Belediyesi’nin açtığı stant ziyaretçi akınına uğradı.

Ankara'da düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri"nde Ortahisar Belediyesi'nin açtığı stant ziyaretçi akınına uğradı. Standı siyaset ve sanat dünyasının önemli isimleri de ziyaret etti.

Ankara'da bu yıl 9.su düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri"ne ilk kez katılan Ortahisar Belediyesi ilk günden etkinliklere adeta damga vurdu. Ortahisar Belediyesi standında ilgi odağı olan dev kemençe ile fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşlar adeta birbiriyle yarıştı. Ayrıca stantta yer alan Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman balmumu heykelleri ilgi odağı oldu.

FATİH'İN FETHETTİĞİ, YAVUZ'UN YÖNETTİĞİ, KANUNİ'NİN DOĞDUĞU ŞEHİR ORTAHİSAR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç standa gelenlerle tek tek ilgilenerek Ortahisar ilçesini tanıttı. Başkan Genç yaptığı açıklamada, "Trabzon'umuzun kurtuluşunun 97. yıl dönümü münasebetiyle Ankara'da bu yıl 9.su düzenlenen 'Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nde her yöreden insanın olması bizi mutlu etti. Karadeniz'in horonundan, tarihi ve kültürel yerlerinin tanıtımına kadar her şeyi burada yaşamak mümkün. Ortahisar Belediyesi olarak bizim asıl amacımız Trabzon'un büyükşehir olmasından sonra kurulan Ortahisar ilçemizi tanıtmaktır. İstanbul'da Ekim ayında gerçekleştirilen Trabzon etkinliklerinde bunu çok güzel gerçekleştirdik. Şimdi Ankara'daki etkinliklerde de Ortahisar Belediyemizin standına bu kadar ilgi olması şahsen bir belediye başkanı olarak beni son derece memnun etmiştir. Fatih'in Fethettiği, Yavuz'un Yönettiği, Kanuni'nin doğduğu şehir olan Trabzon'umuzun merkezi olan Ortahisar ilçemizi belediye olarak en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda standımıza Fatih Sultan Mehmed, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman'ın balmumu heykellerini koyduk. Bunu yaptığımız için birçok vatandaşımız bize ayrıca teşekkür etti. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuz Sultan Selim Ortahisar Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title