Haberler

Trabzon - Erdoğan Dokunulmazlık Oylamasını Değerlendirdi: Temenni Ediyorum Hayırlısıyla Neticelenir

Erdoğan dokunulmazlık oylamasını değerlendirdi: Temenni ediyorum hayırlısıyla neticelenirCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon'da havalimanında kendisini karşılayanlara yaptığı konuşmada, dokunulmazlıklarla ilgili oylamaya değindi, "Temenni ediyorum ki bu oylama hayırlısıyla neticelenir. Eğer 367 aşılmazsa, 330 ile 367 arasında bir netice çıkarsa o zaman nereye gidilecek?

Erdoğan dokunulmazlık oylamasını değerlendirdi: Temenni ediyorum hayırlısıyla neticelenir

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon'da havalimanında kendisini karşılayanlara yaptığı konuşmada, dokunulmazlıklarla ilgili oylamaya değindi, "Temenni ediyorum ki bu oylama hayırlısıyla neticelenir. Eğer 367 aşılmazsa, 330 ile 367 arasında bir netice çıkarsa o zaman nereye gidilecek? Bu işin asıl sahibi millete gidilecek. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim gereken cevabı sandıklarda verecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.20 sıralarında Cumhurbaşkanlığı'na ait ATA uçağıyla Trabzon'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanında Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüsten kendisini karşılayan kalabalığa seslendi ve şunları söyledi:

"Yıllar önce, 'Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik' dedik. Bu hizmet yolunda yorulmadan devam edeceğiz. Çünkü bu millet yeniden tarih yazıyor ve bu tarihi yazmaya devam edeceğiz. Dünyada modern ülkeler arasında yerimizi aldık. G -20 ülkeleri arasındayız. Bunlara doymuyoruz. İlk 10 içerisinde de yerimizi alacağız. Dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda oylamalar yapılıyor. Temenni ediyorum ki bu oylama hayırlısıyla neticelenir. Eğer 367 aşılmazsa, 330 ile 367 arasında bir netice çıkarsa o zaman nereye gidilecek? Bu işin asıl sahibi millete gidilecek. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim de gereken cevabı sandıklarda verecek."

PARALELLE MÜCADELE SÜRECEK

Paralel yapının terör örgütüyle omuz omuza olduğunu ve bu yapıyla mücadelenin süreceğini belirterek konuşmasını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk bayrağı dışında başka bayrak asla kabul etmeyiz. Bunun dışındakiler bizim nezrimizde paçavradır. Bunun böyle bilinmesini isterim. Kimse bizden farklı bir şey beklemesin. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Onun için tek vatan, tek devlet. Bizim tek devletimiz var, o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Başka yok. Neymiş o, paralel devlet. Ne demek o ya? Ne işin var senin Pensilvanya'da? Neymiş, hoca. Hoca geç mihraba, orada çalış. Ama şimdi ne oldu? Bir kısmı kaçtı. Türkiye'nin dışında değişik yerlerde dolaşıyorlar. 'İnlerine gireceğiz' demiştim. Kaçan kaçıyor, yakalananlar da cezaevinde. Ama hala devam ediyoruz. Bitmedi, daha çok işimiz var. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. Bunlar öyle cins ki; düşünebiliyor musunuz şu anda paralel yapı bölücü terör örgütüyle omuz omuza. Bakıyorsunuz onlarla omuz omuza, bakıyorsunuz CHP ile omuz omuza. Yani nereden tutturursa oradan gidiyor. Dürüst değil" dedi. kalabalığa, "Cumanız mübarek olsun" diyerek konuşmasını noktaladı.

Konuşması sonrası Erdoğan helikopterle Rize'ye hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Trabzon Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title