Haberler

Trabzon Emre A.?nın Arkadaşı Yıldız Öyle Bir Şey Yapacak İnsan Değil

Fenerbahçe otobüsüne yönelik silahlı saldırı soruşturmasında gözaltına alınanlardan Emre A.?nın arkadaşı İbrahim Yıldız, 'Emre'nin böyle bir şey yaptığına ihtimal vermiyorum. Kesinlikle öyle bir şey yapacak insan değil. Bu işte bir yanlışlık var. Olaydan sonra Emre'yle görüştüm. Öyle bir şey olsa en azından bana bahsederdi. Nihat' da teyzesinin oğluö dedi.

Bu arada, olayla ilgili soruşturmada seyir halindeki Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsü arkadan takip ettiği ve konvoyun hareketi ile ilgili olarak Nihat S.? ye telefonla bilgi verdiği iddia edilen Emre A.?nın Facebook hesabında olayın yaşandığı saatte ve yerde paylaşımlar yaptığı gözlendi. Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı sonrası yaşananları cep telefonu kamerasıyla çeken Emre A., yaşananları fotoğraflayarak arkadaşlarıyla paylaştı. 'Fenerbahçe otobüsüne ateş açıldı. Sürmene girişinde yol trafiğe kapalı' başlığıyla olay yerinden 2 fotoğraf karesi paylaşımda bulunan Emre A.? nın paylaşım sonrasında yapılan yorumlara da, 'Cana zarar gelmesinde başka onlara ne yapılırsa gözümü kırpmam. Şoföre acıdım' yazması dikkat çekti.

Görüntü sıralaması

-Yıldız'ın açıklamaları

Haber-Kamera: Haber-Kamera: Fatih TURAN/TRABZON, (DHA) -

==================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yıldız Fenerbahçe Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title