Haberler

Trabzon'daki Yerel Gazeteler Şampiyonluk Bekliyordu

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün akşam çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasının ardından 'Trabzonspor'un bugün şampiyon ilan edilmesi bekleniyor'

Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün akşam çıkarıldığı mahkemece tutuklanmasının ardından 'Trabzonspor'un bugün şampiyon ilan edilmesi bekleniyor' başlıklarıyla çıktı; ancak sabah Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de gözaltına alınması kentte şok etkisi yarattı.

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından 3 Temmuz'da başlatılan şike ve teşvik primi operasyonu kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün akşam çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmış ve Metris Cezaevi'ne gönderilmişti. Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından şampiyonluk beklentisine giren Trabzon'daki yerel gazeteler, bugünkü sayılarında bu beklentiyi manşetlerine taşıdı.

Taka Gazetesi, sürmanşetten '1 Numara tutuklandı' başlığıyla verdiği haberin alt ve üst spotlarında, 'Trabzonspor'un bugün şampiyon ilan edilmesi bekleniyor. Mahkeme şikenin baş sorumlusunun Fenerbahçe Başkanı Yıldırım olduğuna karar verdi. Futbol Federasyonu bugün toplanacak ve Fenerbahçeyle ilgili karar verecek. Tutkuklanma kararı Fenerbahçe'nin Avrupa şansını ortadan kaldırırken şampiyonluğun da Trabzonspor'a verilmesine kesin gözüyle bakılıyor' ifadelerine yer verdi.

Kuzey Ekspres Gazetesi, 'Yıldırım tutuklandı, gözler TFF'de' başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberde, federasyonun 15 Temmuz'a kadar UEFA'ya takım ismi bildirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İlkhaber Gazetesi, 'İşte Fenerbahçe'yi küme düşürecek olan madde' başlığıyla aktardığı haberde, 'Federasyon toplanıyor. Sadece Trabzonsporlular değil, Fenerbahçeliler dahil tüm futbolseverler adaletin bir an önce tecelli etmesini bekliyor. TFF'nin vereceği karar ya hukukun üstünlüğünü ortaya koyacak ya da üstünlerin hukukunu' ifadelerini kullandı. Gazete ayrıca okuyucularına Fenerbahçe'nin Futbol Disiplin Talimatı'na göre ceza alması gereken maddeleri de aktardı.

Günebakış Gazetesi, başlıkta 'Şike kesinleşti, şimdi TFF kararı bekleniyor' ifadesini kullandı. Gazete ayrıca, 'Futbolda şikenin bir numaralı sanığı dün tutuklandı. Gerek emniyet gerekse yargı görevini yaparken sıra Türkiye Futbol Federasyonu'na geldi. TFF Başkanı M. Ali Aydınlar'ın önceki gün bir numaralı zanlıyı gözaltında ziyaret etmesi kafalarda soru işaretleri oluşturmasına rağmen bugün toplanacak olan Kulüpler Birliği ve TFF'nin vereceği karar merakla bekleniyor. TFF temiz futbol için öncelikle Trabzonspor'un hakkını iade etmeli, ardından yasalar çerçevesinde Fenerbahçe'yi cezalandırmalıdır. Türk futbolunun geleceği ve temiz futbol, 400 milyon eurodan daha önemlidir' dedi.

Karadeniz Gazetesi ise, 'Ve Yıldırım tutuklandı' başlığıyla verdiği haberin spotlarında, 'Mahkeme, F. Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı cezaevine gönderdi. 5 gündür hastane ve adliye arasında gidip gelen Yıldırım için karar verildi. Yıldırım'ın tutuklanması bugünkü Federasyon toplantısına yön verecek' ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title