Haberler

Trabzon'da Yaz Okulu Başvuruları Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen yaz okulu için kayıtların devam ettiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen yaz okulu için kayıtların devam ettiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesine ait 5 ayrı merkezde yapılacak yaz okuluna, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

Yaz okulundan 8 ile 14 yaş grubundaki öğrencilerin yararlanacağı anlatılan açıklamada, "Yaklaşık 1,5 ay sürecek yaz okulu kapsamında 16 branşta eğitim verilecek. 27 Haziran ile 12 Ağustos tarihlerinde yürütülecek yaz okulu için kayıtlar 30 Haziran'da sona erecek. Yaz okulunda, akademik branşlarda Kur'an-ı Kerim, değerler eğitimi, İngilizce, bilgisayar, hızlı okuma dersleri, kültür, sosyal ve sanat branşlarında ise drama, halk oyunları, resim, satranç, görsel sanatlar, origami, bağlama, keman, gitar, ney ve tiyatro dersleri verilecek." denildi.

Açıklamada, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için ilk kez yaz okulu açtık. Beş ayrı merkezde düzenleyeceğimiz yaz okulu ile çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, özgüvenlerini artırarak kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefledik. Sosyal belediyeciliğin gereklerinden biri olarak açtığımız bu yaz kurslarına öğrencilerimizin ilgi göstereceğine inanıyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title