Haberler

Trabzon'da Taraftar Sahaya Girdi, Hakeme Saldırdı

Güncelleme:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son dakikalarında Bordo-Mavili taraftarlardan biri sahaya girerek 5. hakem Volkan Bayarslan'a saldırdı.

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 30. hafta maçında karşı karşıya gelen Trabzonspor - Fenerbahçe maçında olaylar çıktı, taraftarlar 5. hakeme saldırdı. Maçın hakemi Bülent Yıldırım müsabakayı durdurarak yardımcılarıyla birlikte içeriye gitti, ardından maç tatil edildi.

MAÇ 4-0 DEVAM EDİYORDU

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe, 23. dakikada Alper Potuk, 27. dakikada Volkan Şen, 57. dakikada Luis Nani ve 62. dakikada da Robin van Persie'nin golleriyle 4 - 0 öndeyken olaylar çıktı.

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ! HAKEME SALDIRI...

Karşılaşmanın 89. dakikasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nın deniz tarafındaki kale arkasındaki ağı yırtan ve ağların bağlı olduğu direği deviren bordo mavili taraftarlar sahaya indi. Bir taraftar 5. hakeme saldırdı, yere yıktı ve tekmeledi. Güvenlik görevlileri, hakemi taraftarın elinden kurtardı.

Hakem Bülent Yıldırım, yardımcıları ve Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti. Daha sonra ise maçın tatil edildiği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (141)

metin çelik:

EN BUYUK TERÖRİSTLER 1 SENE CEZA VERİLMELİ

16
42
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Hakem hatalı ama böyle şeylere gerek yok bu yaşananları tüm trabzonspor taraftarına kimse fatura edemez bir ikişi kişi yüzünden

23
21
yanıtYanıtla
tc:

bu trabzon halkını eğiteceksin önce ondan sonra toplumiçine girecekler. beğenmediğiniz kürtler bile daha akıllı

14
19
yanıtYanıtla
vahşi ve aşırı yontulmamışlar:

trapzon liğlerden atılmalı. . fazla ileri gitttiler sporun ne oldıuğunu bilmeyen ezzikadiler

11
18
yanıtYanıtla
cahilden uzak durun:

Trabzon fenere şike mi yaptı acaba?

25
4
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

savunulacak hiç bir tarafı kalmadı iyice sıyırdılar yeter artık be kardeşim, kendi takımımdan soğuttunuz bu ne manyaklık bu ne hasta derecede holiganlıktır böyle. . .

25
2
yanıtYanıtla
tecessus:

İnsinler sahaya . Kimse Trabzonspora ceza veremez . Lig''de Gs, Bjk, Fb''e yapılan hakem hataları ortada . Oğuzhan Özyakup''un parmak hareketine, Gökhan Gönül''ün dopingine ceza veremeyen ŞİKECİ FEDERASYON TRABZONSPORA CEZA VEREMEZ :

7
20
yanıtYanıtla
hasssst....:

:) aha biz laz daha İn bakayım . SİZİ 2. YE DEĞİL BAL LİĞİNE BİLE ALMAMALARI LAZIM . yöneticisi silah gösteren takımın üyesi ne olacak .

yanıt0
yanıt0
GALATASARAY:

HAKEME ACIDIM RESMEN EN AĞIR CEZAYI VERİN O TERÖRİSTE

24
2
yanıtYanıtla
1907:

cok pis koymusuz ne tel örgü kaldi ne hakem:)

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title