Haberler

Trabzon'da Su Baskınına Uğrayan AVM'nin Tavanı Çöktü

Güncelleme:

Trabzon'da dün gece yaklaşık bir saat süren ve hayatı olumsuz yönde etkileyen sağanak yağış sonucu bir AVM'nin tavanı çöktü, vatandaşlar sokakta oluşan göletlerde yüzdü.

Trabzon kent merkezinde son 24 yılın en şiddetli yağışı dün gece düştü. Metrekareye 75 kilogram yağış düşen Trabzon'da ulaşımda aksamalar yaşandı, su basan bazı işyerlerinde küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

AVM'NİN TAVANI ÇÖKTÜ

Bu arada Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Trabzon'un en büyük alışveriş merkezinin alt katını su bastı, yağış nedeniyle tavanın bir bölümü çöktü. Çökme anı vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

SİNEMADA BULUNAN VATANDAŞLARI UNUTTULAR

Alışveriş merkezi boşaltılırken, bu sırada sinemada bulunan vatandaşlara haber verilmemesi tepki çekti. Aşırı yağış ve alışveriş merkezindeki çökmeden haberi olmadan film izleyenler dışarı çıktıklarında büyük bir şok yaşadı ve görevlilere tepki gösterdi.

Bu arada şehir merkezinin bazı noktalarında oluşan göletlerde bazı kişilerin yüzmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Değirmendere Trabzon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (5)

memo:

AKP ye en cok oy veren iller Rize ve Tabzon beddua tuttu

55
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

iyi olmuş pkk.lılara allah daha beter etsin.

4
15
yanıtYanıtla
ss:

ulen erzurumda pist yılılır... avm çok mu eski ki tavan çöküyor... bu mücahitten bozma müteahitler biraz daha az çalsada millet i oldürmeseler bari... malı götürdüler de bari sağlam yapsalar...

5
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

BİZ TÜRKLERİN SAĞLAM İ Şİ OLUR MU BEN OLSAM O AVM '' YE ADIMIMI ATAMAM

4
0
yanıtYanıtla
SELAMİ GÜNEY:

ALLAHIN SİLESİ İŞTE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title