Haberler

Trabzon'da Off-road Heyecanı

Trabzon Off-Road Kulübü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, Karadeniz Off-Road Platformu İsmet Dönmez Mahalli Kupası 3. ayak yarışı, büyük heyecana sahne olurken, pilotlar zor parkurlarda kıyasıya mücadele etti.

Akçaabat ilçesi dolgu alanında yapılan ve 35 yarışçının kıyasıya mücadele ettiği parkur; izleyenler tarafından ilgi ile izlenirken, pilotların tehlikeli manevraları dikkat çekti.

Yarışmayı izlemeye gelen çok kişi nefes kesen hareketler yapan pilotları alkış yağmuruna tutarken, pilotlar da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını, yarışların çok güzel geçtiğini söyledi.

Trabzon Valiliği, Akçaabat kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl ve İlçe Müdürlüğü ve Trabzon Off-Road Kulubü'nün yoğun çaba ve ilgileri ile hazırlanan organizasyon bölgede yılın en önemli yarışlarından birisi olarak ön plana çıktı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title