Haberler

Trabzon'da "Kale Arkası Zabıtları"

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri (TGC) gazeteci Kamil Anahar yaklaşık 30 yıllık gazetecilik serüvenini kitap haline getirdi.

Gazeteci Kamil Anahar, 1983-2015 yılları arasında sürdürdüğü  gazetecilik yaşantısındaki anılarını "Kale Arkası Zabıtları" adlı yeni kitabıyla anlattı.

Anahar, yaklaşık 3 yıllık bir çalışmanın ardından kitabın yayımlandığını belirterek, "Sözünü ettiğim olayların bazısını belki duymuş, okumuş olabilirsiniz bir yerlerde. Benim burada yaptığım, bilindiği sanılan bu olayların perde arkasını, satır arasını yazmak, duyulmamış ayrıntıları nakletmek. Bazen şaşkınlığa düşecek, bazen kahkahalar atacaksınız. Bazen ise düşüneceksin ama 3 yıllık emeğimin ürünü olan bu kitabı okurken şöyle ya da böyle elinizden bırakmak istemeyeceksiniz" dedi.

Anahar, Trabzonspor'un efsane teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş'in ilginç anılarını ve bugüne kadar görev yaptığı ulusal ve yerel gazetelerde yaşadıklarını kitabında anlattığını da sözlerin ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title