Haberler

Trabzon'da İmam Hatip Liselerarası Hafızlık ve Ezan Okuma İl Birinciliği Vakfıkebir'de Yapıldı

Trabzon'da İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık ve Ezan Okuma il birinciliği Vakfıkebir ilçesinde yapıldı.

Trabzon'da İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık ve Ezan Okuma il birinciliği Vakfıkebir ilçesinde yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İmam Hatip Liseleri öğrenciler arası Hafızlık ve Ezan Okuma yarışması Trabzon İl Birinciliği Vakfıkebir Sabri Bahadır Kültür Merkezi'nde yapıldı. Yarışmada Hafızlık İl birincisi Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Enes Kaya oldu. Ezan okuma yarışmasında

ise Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Ahmet Altıntaş Birinci oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte okunan Kuran-ı Kerim sonrası açılış konuşmasını Okul Müdürü Sezgin Özdin yaptı.

Özdin konuşmasında, "Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma, Hafızlık ve Ezan Okuma İl Birinciliği Yarışması bugün ilçemizde yapılmaktadır. Din Öğretim Genel Müdürlüğümüzün sosyal ve kültürel faaliyetler bağlamında her yıl bu yarışmamız önce il düzeyinde, akabinde bölge düzeyinde ve daha sonra Türkiye finali olmak üzere şuanda yurdumuzun dört bir tarafında icra edilmektedir. İmam-Hatip Liseleri olarak hem mesleki anlamda, hem eğitim-öğretim anlamında hem de sportif kültürel faaliyetlerde her türlü güzel çalışmayı gerçekleştiren kurumlarız" dedi.

Yarışmalar bölümünde önce Hafızlık İl birinciliği yapıldı. Hafızlık yarışmasına Vakfıkebir, Of, Sürmene, Araklı, Çaykara, Arsin ve Trabzon İmam Hatip Liseleri katıldı. Yarışmada birinci Trabzon Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Enes Kaya birinciliği, Çaykara Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit Uzun ikinciliği, Arsin Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet İkbal Boz üçüncülüğü elde etti.

Ezan okuma yarışmasına 12 yarışmacı katılırken, birinci Akçaabat Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Ahmet Altıntaş,

Trabzon Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Şaban Can ikinci ve Vakfıkebir Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Burak Yıldırım da üçüncü oldu.

Programın bitiminde İlçe Müftüsü Ahmet Tokdemir'in konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Hafızlık ve Ezan Okuma yarışmalarının birincileri,

Samsun Alacam ilçesinde yapılacak olan bölge yarışmasında Trabzon'u temsil edecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vakfıkebir Enes Kaya Akçaabat Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title