Haberler

    Trabzonspor'da Halilhodzic, İlk Resmi Maçında Galibiyet Aldı

    Güncelleme:

    UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Rostov'u 2-0 yenen Trabzonspor, rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.

    Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 barebere kalan, Bundesliga ekiplerinden Köln'e 2-0, Augusburg'a 3-1 yenilen, geçen hafta sahasındaki sezon açılışında Bursaspor ile 0-0 berabere kalan bordo-mavililer, bu sezon ilk resmi maçında galibiyet elde etmeyi başardı.

    UEFA Avrupa Ligi'nde öncelikle gruplara kalmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, ilk maçtaki avantajını koruyarak 28 Ağustos Perşembe deplasmanda yapacağı maçtan istediği sonuçla ayrılarak bu hedefini gerçekleştirmeye çalışacak.

    HALILHODZIC GALİBİYETLE BAŞLADI

    Trabzonspor'da ikinci kez göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodzic, 8 sezon sonra bordo-mavili takım başında çıktığı ilk resmi maçta galibiyetle sahadan ayrıldı.

    Bordo-mavili kulüpte 2005-2006 sezonunun 9. haftasında göreve gelen ve en son 14 Mayıs 2006 tarihindeki Beşiktaş maçının ardından 3 bin 20 gün sonra Trabzonspor'da ilk resmi maçına çıkan Vahid Halilhodzic, galibiyet yaşadı.

    MEDJANI VE CARDOZO'DAN SİFTAH

    Trabzonspor'da yeni transferler Medjani ve Cardozo, bordo-mavili takım forması altında çıktığı ilk maçta golle tanıştılar.

    Cezayirli savunma oyuncusu 37. dakikada, Cardozo ise 73. dakikada attıkları gollerle takımın galibiyetinde önemli rol oynadılar.

    Trabzonsporlu futbolcular, galibiyeti maçın ardından taraftarlarla paylaştılar. Takım halinde önce kale arkasına, sonra da maraton tribüne giden bordo-mavili oyuncular, burada taraftarlarla galibiyeti kutladılar.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Óscar Cardozo Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title