Haberler

Trabzon'da Gençlik Kampları Kayıtları Başlıyor

Trabzon'da gençlik kampları kayıtlarının başladığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerle değerlendirmeleri amacıyla kurulan gençlik kampları kayıtlarının başlayacağını belirtti.

Kampların ücretsiz olacağını ifade eden Yazıcı, şöyle devam etti:

"Yaşları 13 - 15 grubunda olanlar için deniz kampları, 16 - 22 yaş grupları için doğa kampları adı altında yapılan kamplar için başvurular 5 Mayıs tarihinde başlıyor. 6 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek olan kayıtlar www.genclikkamplari.gov.tr adresinden yapılacak. Kamplara katılan gençleri ulaşım, beslenme ve konaklama masraflarının tamamı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor. Bunun dışında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm kampçılar ile kamp liderlerinin seyahat ve sağlık sigortaları da yapılıyor."

Yazıcı, Trabzon'un Düzköy ilçesinde bulunan Doğa Kampı'na tüm gençleri beklediklerini ifade ederek, yaz aylarında da 9 dönem olarak kamp düzenlediklerini kaydetti. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Cemalettin Yazıcı Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title