Haberler

Trabzon'da Elektrik Kesintisi

Kentin bazı ilçelerinde enerji kesintisi uygulanacak.

Trabzon'un Çaykara, Araklı ve Yomra ilçesinde elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

ÇORUH Elektrik Dağıtım AŞ Trabzon Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, dağıtım sistemine bağlantı çalışması dolayısıyla 20 Haziran'da 06.00-08.00 saatleri arasında Çaykara ilçesine bağlı Alçakköprü, Demirli, Köseli, Uzungöl, Arpaözü, Demirkapı, Yaylaönü ve Şekersu Mahallesi ile Sahmut, Çayıroba, Sarıkaya, Karester, Mahlakamboz, Kama, Demirkapı, Arpaözü, Şekersu, Multat, Lustra ve Tapano Yaylası, Fettahoğlu, Kilpa ile Önder Otel'de enerji kesintisi yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, aynı gün 08.00-09.00 saatleri arasında Araklı ilçesine bağlı Erenler, Çankaya, Değirmencik, Pervane, Merkezköy, Turnalı, Taştepe, Kestanelik, Çaylıktepe, Yüceyurt, Kükürtlü, Çukurçayır, Çiftepınar, Sularbaşı, Kayacık, İyisu, Köprüüstü, Aytaş, Taşgeçit, Erikli ve Bahçecik Mahallesi ile Ak Enerji ve Asyol İnşaat'ta elektrik kesintisi uygulanacağı vurgulandı.

Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Cumhuriyet Caddesi, Adliye Sarayı, Cevahir Outlet Alışveriş Merkezi, Novotel Trabzon, Demçay Çay Fabrikası ve Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde de aynı gün 06.00-12.00 saatleri arasında kesinti yapılacağı kaydedildi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Çaykara Trabzon Araklı Yomra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title