Haberler

Trabzon'da "Diriliş Buluşmaları" Konferansı Düzenlenecek

Trabzon'da İHH ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle "Diriliş Buluşmaları" konferansı gerçekleştirilecek.

Trabzon'da İHH ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle "Diriliş Buluşmaları" konferansı gerçekleştirilecek.

İHH İnsani Yardım Derneği Trabzon Şube Başkanı Zühtü Kalma, beraberindeki İHH üyeleri ile öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, İHH ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu işbirliğiyle organize edilen "Diriliş Buluşmaları" konferansının, Trabzon'da 5. programla devam edeceğini söyledi.

Programın, Türkiye'nin farklı şehirlerinde de düzenlendiğini anımsatan Kalma, "Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen Diriliş Buluşmaları konferans serisinin beşincisi 4 Mart Cuma günü saat 18.30'da Hayri Gür Spor Salonunda yapılacak. Konferans, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım'ın açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından Abdulmetin Balkanlıoğlu, Abdullah Yıldız, İhsan Şenocok, Mehmet Beşir Eryansoy, Muhammed Emin Yıldırım ve Ramazan Kayan hocaların verdiği mesajlarla devam edecek" dedi.

Kalma, Trabzon'daki konferansa Rize, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Ordu, Samsun gibi çevre illerden de yoğun bir katılım beklendiğine dikkati çekerek, bundan önceki konferansların Kayseri, Malatya, Adana ve Antalya'da gerçekleştirildiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title