Haberler

Trabzon'da Darp Edilen Kız İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Trabzon'da sosyal medya üzerinden randevulaşıp kavga eden gruptan bir genç kız, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Evde yedikleri dayağı detaylarıyla anlatan genç kız "evden sağ çıkamayacağımızı düşündük" dedi.

Trabzon'da geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden randevulaşıp kavga eden gruptan bir genç kız, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kamu ahlakını derinden yaralayan olayla ilgili daha fazla gündemde kalmamak adına açıklama yapmaktan çekindiklerini belirten E.K., "Hakkımızda yapılan asılsız haberler sonucunda bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunmaktayız" dedi.

"EVE SADECE KONUŞMAK İÇİN GİTTİK"

Açıklamasında Twitter'da başlayan tartışma sonucu aralarındaki problemleri çözmek adına arkadaşı Kübra'nın uzun süredir tanıdığı Hasibe adlı kişinin arkadaşlığına da güvenerek evlerine gittiklerini belirten E.K., "Yanımızda hiçbir suç aleti getirmediğimizden ve hatta internette yayınlanan videodan da anlaşılacağı üzere eve girerken ayakkabı ve montumuzu çıkarmamızdan eve konuşma amacı ile gittiğimiz ortadadır.

"ELEKTROŞOK, BİBERGAZI, COP VE DEMİR SOPA KULLANDILAR"

Şüphelilerin ifadelerinde bahsettiği ve medyaya yansıyan 'üzerimize saldırdılar' iddiaları asılsızdır. Kapının kapanmasından itibaren sorgusuz sualsiz şiddete maruz kaldık. Kaçmayı denememize rağmen kapının kilitli olduğunu fark ettik. Elektroşok ve biber gazı ile etkisiz hale getirilip, cop ve demir cisim ile darp edildik. Bizimle birlikte eve gelen üçüncü arkadaşımız ise telefonu alınmak suretiyle odaya kilitlenmiştir" ifadelerini kullandı.

"EVDEN SAĞ ÇIKAMAYACAĞIMIZI DÜŞÜNDÜK"

"Olayın gelişme şeklinden de anlaşılacağı üzere şüphelilerin uyguladıkları alıkoyma ve şiddetin daha önceden canavarca bir hisle planlandığı aşikardır" diyen genç kız "Hatta zevk alarak uyguladıkları şiddet nedeniyle o evden sağ çıkamayacağımızı düşündük. Videodan da anlaşılacağı üzere 'ölmediğine dua et' ifadesiyle şüphelilerin de düşüncesinin bu olduğu açıktır. Olaydan sonra da öğrendiğimiz üzere şüpheliler daha önceden de Trabzon'da birkaç kişiye daha benzer şekilde şiddet, baskı ve şantaj uygulayıp şehri terk etmelerine neden olmuşlardır.

"ADIMIZA SAHTE HESAPLAR AÇTILAR"

Olaydan sonra şüpheliler herhangi bir pişmanlık duymayıp, sistematik olarak adımıza sahte hesaplar açarak hakaret ve tehditlere devam etmiştir. Yaşadığımız vahşet ailemizin, çevremizin ve ileride kuracağımız ailemizin bu kareleri görecek olma düşüncesi psikolojimizi kötü yönde etkilemektedir. Asılsız iddialar sonucunda üzülerek bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunmaktayız" ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADAKİ KAVGA EVE UZANMIŞTI

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesi Taylan Sokak'ta bir öğrenci evinde kalan ve Karadeniz Teknik Üniversitesinde (KTÜ) öğrenim gören H.H. (25), N.Ç. (19) ve M.Y. (19), sosyal medya hesaplarından K.T. ve E.K. ile tartışmıştı. Tartışmanın ardından üniversite öğrencileri, randevulaştıkları kızları evlerine çağırmıştı. Eve gelen kızları biber gazıyla etkisiz hale getiren üniversite öğrencileri, daha sonra kızları döverek çektikleri görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Kısa sürede binlerce kişi tarafından sosyal medyada paylaşılan ve tepkiye neden olan görüntülere ilişkin polis ekipleri inceleme başlatırken, 3 öğrenci ve darp edilen 2 kişi gözaltına alınmıştı. Doktor raporunun ardından adliyeye sevk edilen üniversite öğrencilerinden H.H., N.Ç. ve M.Y. serbest bırakılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Twitter Trabzon 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title