Haberler

Trabzon'da Balık- Ekmek Kuyruğu

Trabzon Moloz Balık Hali'nde düzenlenen 'Balık Şöleni' kapsamında ücretsiz balık- ekmek dağıtıldı.

Trabzon Moloz Balık Hali'nde düzenlenen 'Balık Şöleni' kapsamında ücretsiz balık- ekmek dağıtıldı. 1500 balık- ekmek yetmeyince sayı artırıldı ve dağıtılan balık ekmek sayısı 5 bine ulaştı. Etkinlikte balık- ekmek almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eski Balıkçılar Perakende Balık Hali Esnafı Dayanışma Derneği, Moloz Semti'ndeki Balık Hali'nde, 'Balık Şöleni' düzenlendi. Halka ücretsiz balık ekmek dağıtımı yapılan etkinlikte ücretsiz balık ekmek dağıtımı yapıldı. Balık- ekmek almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Mangal başında balık pişirenler, yoğun talebe yetişmekte zorlandı. Hazırlanan 1500 balık ekmek yeterli olmayınca, gelen yoğun talep üzerine sayı 5 bine çıkartıldı.

Dernek Başkanı Cemal Kaya Şanlıoğlu, "Balıkçıların halkla bütünleşmesi adına bir etkinlik düzenlemek istedik. Trabzon Büyükşehir Belediyesi buraları düzenleyeceğini ifade etmişti. Biz de halka bir ön bir bilgi aktarmayı amaçladık. Bu kadar katılım olacağını düşünmemiştik. 1500 balık ekmek dağıttık ama insanlar gelmeye devam edince rakamı 5 bine çıkarttık. Balıkçılar cömerttir, bütün Trabzon da gelse yediririz. Balıkhanenin eski güzel günlerini yeniden yaşatmak istiyoruz. Niyetimiz balıkhaneyi tanıtmak" dedi. Şanlıoğlu, yeni ve modern bir balıkhaneye ihtiyaçları olduğunu da dile getirdi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title