Haberler

Trabzon'da Arızalanan Aracı İçin Duran Sürücüye Banka Para Nakil Aracı Çarptı : 1 Ölü, 3 Yaralı

Trabzon’da bugün banka para nakil araçlarının karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Trabzon'da bugün banka para nakil araçlarının karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza 14.00 sıralarında Karadeniz Sahil Yolu Moloz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Akçaabat istikametine gitmekte olan Muhammet Ören (30) yönetimindeki 61 TD 976 plakalı otomobil seyir halinde iken bozuldu. Sorunun ne olduğuna bakmak için aracından inen Ören arkadan gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 AT 7873 plakalı banka para nakil aracının kendisine çarpması sonucu yol kenarındaki refüje savruldu. Muhammet Ören kaza yerinde hayatını kaybederken, çarpmanın etkisiyle banka para nakil aracı da devrildi. Bu esnada arkadan gelen 34 VB 8552 plakalı bir başka banka para nakil aracı da duramayarak kazaya karıştı. Devrilen banka aracında bulunan 3 kişi yaralanırken, yaralılar Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada ölen Muhammet Ören'in cenazesi ise cenaze aracına konularak Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kaza sonrası yolda trafik kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Sahil Yolu Akçaabat Trabzon Ören 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title