Haberler

Trabzon'da Annesi ve 3 Kardeşini Tüfekle Öldüren Zanlı Tutuklandı

TRABZON'un Sürmene İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada annesi ve 3 kardeşini tüfekle vurarak öldüren 53 yaşındaki Ali Ragıpoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TRABZON'un Sürmene İlçesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada annesi ve 3 kardeşini tüfekle vurarak öldüren 53 yaşındaki Ali Ragıpoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cinayet zanlısı Ragıpoğlu ifadesinde olay anını hatırlamadığını söyledi.

Sürmene İlçesi Yukarı Çavuşlu Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Ali Ragıpoğlu ile annesi ve kardeşleri arasında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kendini kaybeden Ali Ragıpoğlu, 75 yaşındaki annesi Zehra ile kız kardeşleri 50 yaşındaki Elmas, 48 yaşındaki Asuman ve erkek kardeşi 45 yaşındaki Ahmet Ragıpoğlu'na av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Anne Zehra ile çocukları, başlarına isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından jandarma ekiplerine teslim olan Ali Ragıpoğlu, işlemlerin ardından ilçe adliyesine sevk edildi. Cinayet zanlısı Ragıpoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BABA EVİNİ KARDEŞLER ARASINDA BÖLDÜK

Jandarmadaki ifadesinde susma hakkını kullanan Ragıpoğlu, savcılık sorgusunda pişman olduğunu anlatarak şunlar söyledi:

"Mahalledeki baba evimizi kardeşler arasında böldük. Elektrik sayacının bulunduğu kısım kardeşim Ahmet'in tarafında kaldı. Elektrik sayacının olmadığı kısma sayaç alabilmek için müracaat ettik. Söz konusu yere sayacının alınabilmesi için kardeşlerin imza atması gerektiğini öğrendim. Bunun üzerine konuyu kardeşim Ahmet'e anlattım. O da bana küfürlü konuşarak, 'Sana burada kimse imza vermez' diyerek beni kovdu. Ben de sinirlenerek odamdaki tüfeği aldım, fişek koyup ateş ettim. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendimi kaybettim. Pişmanım."

Savcının incelemesi sonrasında Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri tamamlanan

Elmas Ragıpoğlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere Samsun'a gönderildi. Zehra, Asuman ve Ahmet Ragıpoğlu ise Sürmene'de ikindi namazı sonrasında topağa verilecek.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çavuşlu Sürmene Trabzon 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title