Haberler

Trabzon'da AK Parti'den 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı

AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Sandığa sahip çıkıyoruz’ toplantısı Trabzon’da gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak düzenlenen 'Sandığa sahip çıkıyoruz' toplantısı Trabzon'da gerçekleştirildi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, sadece seçimden seçime halkın yanında değil, her zaman halkla iç içe olduklarını söyledi.

Başkan Altunbaş, "Biz sadece seçimden seçime vatandaşın yanına gitmeyiz. Seçimden önce ve sonra da vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal yapar, derdini sıkıntısını dinleriz. Vatandaşımızla diyalogumuzu hiçbir zaman kesmiyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntısı dinliyor, onlara çözüm üretebilmek için bu toplantılarımızı her zaman yapıyoruz. Her an vatandaşımızla olarak onlarla gönül bağımızı kurup gönüllere hitap etmek için uğraşıyoruz. Şu anda yaptığımız çalışmalarla seçimden önce alabileceğimiz oyları tespit etmeye çalışıyoruz " dedi.

Trabzon'da 6-0 hedefinin zor olmadığını kaydeden Başkan Altunbaş, "Birileri AK Parti'nin 6-0 hedefini hayal ürünü olarak görüyor. Bizim Trabzon'da 106 bin üyemiz var. Her üyemiz AK Parti'ye daha önce oy vermeyen 2 kişiyi etkilese bu hedef hiç de zor değildir ve 6-0'ı çok rahat yakalarız. Çalışmalarımızı bu noktada hızlı bir şekilde sürdürerek, Trabzon'da 6-0 hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu asla hayal ürünü değildir. Hayal gerçek olacaktır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortahisar Ak Parti Türkiye Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title