Haberler

Trabzon'da "Ahmet Kayacık'ın Ardından" Sergisi Açıldı

Trabzon'da geçen yıl hayatını kaybeden NTV Karadeniz Temsilcisi Gazeteci Ahmet Kayacık'ın ölüm yıl dönümü sebebiyle "Ahmet Kayacık'ın Ardından" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Trabzon'da geçen yıl hayatını kaybeden NTV Karadeniz Temsilcisi Gazeteci Ahmet Kayacık'ın ölüm yıl dönümü sebebiyle "Ahmet Kayacık'ın Ardından" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezindeki serginin açılışına, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürü İsmail Kansız, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram ile Trabzon ile Giresun'da görev yapan gazeteciler katıldı.

Turgut Özdemir serginin açılışında yaptığı konuşmada, geçen yıl vefat eden Kayacık'ın bir sorun gördüğünde bölgenin savcısı gibi hemen olaya müdahil olup sorunu çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiğini ifade ederek, "Kayacık herkesin derdine çare olmaya çalışırdı. Özellikle bölge turizmine katkı sağlamak için varını yoğunu ortaya koyardı. Biz, o hep yanımızda diyoruz" dedi.

Kayacık'ı yaşatmaya devam edeceklerini söyleyen Özdemir, sergiye katkısı olanlara teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu ise Kayacık'ın gazeteciliğinin yanı sıra bölge turizmine önemli katkılar sağladığını anımsatarak, Kayacık'a rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Kayacık'ın fotoğraflarının yer aldığı sergi, 26 Nisan Pazar gününe kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Turgut Özdemir Ahmet Kayacık Karadeniz Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title