Haberler

Trabzon'da Ağaçlandırma Seferberliği Başlatıldı

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı il genelinde ağaçlandırma seferberliği başlattı.

Trabzon'un dört bir yanında ağaçlandırma seferberliği başlatıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı il genelinde ağaçlandırma seferberliği başlattı. Kış sezonu boyunca devam edecek olan çalışmalar kapsamında ilçelerin sahil alanları elden geçirilerek müsait olan alanlar ağaçlandırılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaklaşık iki aydır sürdürdüğü çalışmalar kapsamında şu ana kadar Trabzon il genelindeki yol kenarları ve yeşil alanlar içerisine 764 adet fidan ve 5 bin 99 adet çiçekli çalı türü dikimi gerçekleştirildi. 2015 yılında ise toplamda bin 500 fidan ile 10 bin çalı türü dikimi yapıldı.

FORUM TRABZON HATIRA ORMANI İÇİN YENİ FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Forum Trabzon Alışveriş Merkezi de 'Fidanlarımız orman olsun, geleceğe umut olsun' sloganıyla Trabzon'un ağaçlandırma çalışmalarına destek veriyor.

Forum Trabzon ile sosyal sorumluluk projeleri platformu Par-life Üniçek'in (Par-Life Organizasyon ve Üniversitem Çevre Koruma Platformu) işbirliği kapsamında geçen aylarda alışveriş merkezinde açılan stantta satılan fidanlar ve 450 adet Doğu Çınarı Vakfıkebir Yalı köyü sahilinde toprağa kavuştu. Törene aralarında Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy ve Forum Trabzon yönetiminin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. İlçe Gençlik Merkezi'nden Karadeniz Kız Folklör ekibinin de katılımı ile renklenen törene ilk öğretim okulundan yaklaşık 100 öğrenci de törene katıldı, doğa ile buluşmanın tadını çıkardı.

Oluşturulan hatıra ormanı ile ilgili bilgi veren Forum Trabzon AVM Müdürü Gamze Ergel, "Gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için hepimizin atacağı anlamlı adımlar var. Biz de Forum Trabzon adına bir hatıra ormanı oluşturarak, kentimizin ve dünyanın yeşiline sahip çıktığımızı göstermek istedik. Bu projenin hayata geçmesini sağlayan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vakfıkebir Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title