Haberler

Trabzon'da 4'üncülük Mücadelesi

Trabzonspor, süper Lig'de 4'üncülük mücadelesi verdiği en büyük rakiplerinden Bursaspor'la yarın sahasında oynayacak, bordo mavili takım karşılaşmaya 3 puan almak için çıkacak.

Trabzonspor, süper Lig'de 4'üncülük mücadelesi  verdiği en büyük rakiplerinden Bursaspor'la yarın sahasında oynayacak, bordo mavili takım karşılaşmaya 3 puan almak için çıkacak.

ARKA ARKAYA SIRALANIYORLAR

Ligde 51 puanlı 4'üncü İstanbul Başakşehir'in ardından 50 puan ve averajla 5'inci sırada bulunan Bursaspor ile aynı puanla 6'ncı sırada yer alan Trabzonspor, saat 16.45'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Ligdeki dördüncülük mücadelesi açısından büyük önem taşıyan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Çaykur Rizespor deplasmanında galip gelerek moral bulan bordo mavililer, Bursaspor'u da sahasında yenerek 4'üncülük mücadelesinde avantaj sağlamayı hedefliyor.

4 EKSİĞİ VAR

Trabzonspor'da Aytaç Kara, Yatabare ve Musa Nizam sakatlıkları yüzünden forma giyemeyecek. Mustafa Akbaş ise kart cezası yüzünden yarınki maçta takımdaki yerini alamayacak.

TRABZONSPOR'UN BÜYÜK ÜSTÜNLÜĞÜ

Trabzonspor ile Bursaspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 78'inci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 77 lig maçında, bordo mavililerin galibiyetlerde 38'e 10 üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasındaki 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda 116 gol atarken kalesinde 59 gol gördü.

TARAFTARA UYARI

Trabzonspor'un son maçlarda tribün olayları nedeniyle aldığı cezalar kulübü harekete geçirdi. Bordo mavililer, kritik Bursaspor maçı öncesinde taraftarlarına yönelik bir duyuru yayınlayarak, tribünde olay çıkarmamaları konusunda uyarı yaptı. Trabzonspor'un internet sitesinde yayınlanan uyarı şöyle:

"TFF ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz." - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Başakşehir Bursaspor İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title