Haberler

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Aydın: 'Ağustos Ayında Derin Deşarj Sistemini Devreye Sokmayı Planlıyoruz'

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Ağustos Ayında Derin Deşarj Sistemini Devreye Sokmayı Planladıklarını Söyledi

Trabzon belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Ağustos ayında derin deşarj sistemini devreye sokmayı planladıklarını söyledi.

Aydın, Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Şahin ile birlikte, derin deşarj sistemi çalışmalarının yapıldığı istasyonlarda incelemelerde bulundu.

Sahili kötü kokundan arındırmak, atıl durumda olan derin deşarj sistemini yeniden devreye sokmak için hazırladıkları projenin yapımına başlandığını ifade eden Aydın, 'Çevre ve Orman Bakanlığının da destek verdiği derin deşarj sistemi projesini devreye sokmak için çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdürüyoruz. Müteahhit firma yıl sonuna kadar süresi olmasına rağmen, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor' dedi.

Aydın, bu yılın Ağustos ayında derin deşarj sistemini devreye sokmayı planladıklarını vurgulayarak, 'Projenin yüzde 70'lik kısmı şu an itibariyle tamamlanmış durumdadır. Derin deşarj sisteminin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte sahilimiz kirlilikten ve kötü kokudan arındırılmış olacaktır' diye konuştu.

(TY-NÖZ) - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title