Haberler

Trabzon Bakan Soylu: Medeniyetimizi Kısıtlamak Istiyorlar

Içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da bazı ilçelerdeki programlarının ardından Ramada Otel'de muhtarlarla bir araya geldi. Yaklaşık 600 muhtarın katıldığı toplantıda konuşan Bakan Soylu, Anayasa değişikliği, referandum süreci ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. Türk siyasi tarihine değinen ve mevcut parlamenter yapıyı sorun üreten bir sistem olarak nitelendiren Bakan Soylu, yeni sistemi eleştiren CHP'yi darbe anayasasına bekçilik yapmakla suçladı, mevcut sistemin acilen değişmesi gerektiğini vurguladı.

HOPARLÖR SESİ PANİK YARATTI

Türkiye'nin dünyada demokrasiyle anılması gereken tek ülke konumunda olduğunu ve mevcut sistemin darbe üreten bir sistem olduğunu ifade eden Bakan Soylu'nun konuşması sırasında meydana gelen bir arızadan ötürü salondaki hoparlörlerden yüksek düzeyde ses çıkması üzerine kısa süreli panik yaşandı. Konuşması kesilen Bakan Soylu, bu tür olaylara alışık olduğunu belirterek, ? Alışık olduğum için ben korkmadım. Ama yine de refleksler iyiö dedi.

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ve buna yönelik operasyonların devam ettiğini kaydeden Bakan Soylu şöyle devam etti: 'Güneydoğu'da 7 bin evladımız mücadele ediyor. Geçen hafta yaklaşık 60 terörist etkisiz hale getirildi. Şu anda Şırnak Uludere'de 3 terörist daha etkisiz hale getirildi. Halen daha da devam ediyor. Hiç merak etmeyin, evlatlarımız dağlarda fellik fellik terörist arıyor. Hain bir takım eylemler yapabilirler ama bilesiniz ki bu teröristler isim isim tespitlidir ve hepsinin yaptığı işleri biliyoruz. Çocuklarımızın kanını yerde bırakmayacağımıza aziz milletimiz emin olsun. Sizlerde muhtarlarsınız. Siz terör mü yapıyorsunuz' Hendek mi kazıyorsunuz? Bugün Avrupa neye itiraz ediyor? Terör örgütünün finansman kaynağının kesilmesine itiraz ediyor. Onların insan kaynağının kesilmesine itiraz ediyor. Teröre devam etsinler, terörü desteklesinler, her biri Kandil'in emrinde olsun istiyorlar. Her biri Kandil'in emrinde olmayacak, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve milletinin emrinde olacak. Bu kadar açık ve net.ö

ARTIK TUZAK RADAR UYGULANMAYACAK

Bakan Soylu, Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) kapsamında kurulan ve tuzak radar olarak nitelendirilen sistemin artık bir daha uygulanmayacağını da sözlerine ekledi.

MUHTARDAN ATMA TÜRKÜ

Toplantının sonunda kürsüye gelen ve mikrofonu eline alan Ali Ayvaz isimli bir muhtarın Anayasa değişikliği ve referandum sürecine ilişkin atma türkü okuması beğeni topladı. Konuşması sonrasında otelden ayrılan ve görevli Özel Harekat polisleriyle bir süre sohbet ederek anı için fotoğrafı çektiren Bakan Süleyman Soylu, Trabzon Havaalanı'na geçerek buradan özel uçakla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title