Haberler

Tpfd'den Kulüpler Birliği Vakfı'na Ziyaret

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) temsilcileri, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı ziyaret etti.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD) temsilcileri, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı ziyaret etti.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette Gümüşdağ, TPFD temsilcileri Ümit Davala, Tümer Metin, Ogün Altıparmak, Tanju Çolak, Alpay Özalan, Bülent Korkmaz ve Onur Yakın'ı ağırladı.

Göksel Gümüşdağ, dernek temsilcileriyle prensip toplantısı yaptıklarını belirterek, "Türk futbolunun marka değerini yükseltmek ve gündemimizde bulunan son derece önemli konularda tüm futbol paydaşlarının fikirlerini almak, kendi bakış açılarını öğrenebilmek amacıyla yaptığımız görüşmelerden birini daha, bu kez TPFD'yle gerçekleştirdik" dedi.

Dernek temsilcilerinin bazı projelerini dinlediklerini kaydeden Gümüşdağ, "Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız ve hiç şüphesiz büyük emek gerektiren bazı konularda, ki buna Süperlig AŞ projesi de dahildir, her paydaş gibi profesyonel futbolcuların da bilgi ve desteğinden istifade edebileceğimiz konular üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca kendilerinin bu derneği daha aktif bir konuma getirmek istediklerini memnuniyetle öğrendik. Vakıf olarak nasıl destek olabileceğimizi konuştuk" ifadelerini kullandı.

Göksel Gümüşdağ, dernek temsilcileriyle ilerleyen günlerde yeniden bir araya geleceklerini de vurgulayarak, "Kendilerini Türk futbolunda saygıyı hak eden ve ailemizin önemli bir ferdi olarak görüyoruz. Bir araya geldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Göksel Gümüşdağ Türkiye Haliç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title