Haberler

Tpfd'de Başkan Yeniden Ayhan Akbin Seçildi

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği’nin (TPFD) genel kurul toplantısı gerçekleşti.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin (TPFD) genel kurul toplantısı gerçekleşti. Ayhan Akbin, yeniden başkanlığa seçildi.

Maslak'ta bir otelde gerçekleşen genel kurul sonrası Ayhan Akbin, tekrar TPFD başkanlığına seçildi. Genel kurula, Tanju Çolak, Tayfur Havutçu, Ogün Temizkanoğlu, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Bülent Ünder, Tümer Metin, Recep Çetin, Alpay Özalan, Fatih Akyel gibi isimler katıldı. Genel kurulda yönetim kurulu idari ve mali yönden ibra edildi. Kurulda yeni tüzük de kabul edilirken, tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Ayhan Akbin, oy birliği ile yeniden başkan oldu. İkinci başkan Tanju Çolak olurken, Hakan Ünsal genel sekreter görevine geldi. Ogün Temizkanoğlu ise muhasip üye olarak göreve geldi. Yönetim kurulu ise Bülent Korkmaz, Ümit Davala, Tümer Metin, Tolunay Kafkas, Tayfur Havutçu, Recep Çetin, Alpay Özalan isimlerinden oluşurken, yedek üyeler ise Hamza Hamzaoğlu, Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam, Ergün Penbe, Okan Buruk, Hami Mandıralı, Orhan Çıkırıkcı, İbrahim Üzülmez ve Soner Tolungüç'den oluştu.

AKBİN: "DERNEĞİMİZ AVRUPA VE DÜNYADAKİ DERNEKLER SEVİYESİNDE OLACAK"

Genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Ayhan Akbin, "Herkes bir şeyler yapmaya çalıştı ama yapamadık, yapamadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Derneğin yükselmesi için görev tekliflerini buradaki değerli insanlar kabul ettiler. Bu dernek çok şey yapacak ve olması gereken yere gelecek. Avrupa ve dünyadaki dernekler seviyesinde olacak. Futbolcuların haklarını koruyacak. Futbolun gelişmesine yardımcı olacak. Bunları bundan sonra yapacak inşallah" dedi.

"BU EKİP BİRLİKTE OLURSA AŞAMAYACAĞI ENGEL YOK"

İkinci başkan Tanju Çolak ise bugünün tarihi bir gün olduğunu söyleyerek, "Bu güzel arkadaşlarımızla çok şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Artık Türk futbolunu yönetme zamanı. Ben sizlere güveniyorum. Bu ekip birlikte olursa aşamayacağı hiçbir engel yok ben buna yürekten inanıyorum. Her zaman bir asker gibi bu derneğin yanında olacağım. Türk futboluna bizler sahiplenmemiz lazım. Meydanları boş bırakmamamız lazım. Hepimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

KORKMAZ: "GEÇMİŞTEKİ ARKADAŞLARIMIZIN YARDIMA İHTİYACI VAR"

Galatasaray eski kaptanı Bülent Korkmaz ise yaptığı açıklamada, "Biz bunu daha ileriye götürmek istiyoruz. Her zaman futbolun içindeyiz dolayısıyla böyle bir gelişime ihtiyacı var futbolun. Bunu yapmak için uğraşacağız. Geçmişte bir çok arkadaşımız yardıma ihtiyacı var. İyi işler için uğraşacağız. Eğer beceremezsek başkaları gelecek" ifadelerinde bulundu.

ÜNSAL: "GEÇMİŞLE BUGÜNÜ BİRLEŞTİRİP GELECEĞİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ"

Eski Galatasaray oyuncu ve Profesyonel Futbolcular Derneği Genel Sekreteri Hakan Ünsal, futbola son 20 yılda hizmet etmiş insanlardan bir yönetim kurduklarını belirterek, "Genel anlamda herkesin desteği var. Maalesef Profesyonel Futbolcular Derneği, kendi üyelerine eski futbolculara el uzatamayacak hala gelmişti. Yıllardır öyle. Bizim amacımız, geçmişte kalmış durumu iyi olmayan, o meslektaşlarımızla beraber şu an faal olan oyuncularla birleştirmek için biz bir köprü vazifesi olmak istiyoruz. İlk planda sosyal projeler üretmek, sadece futbola değil aynı zaman da topluma da dokunmak istiyoruz. İşimiz kolay değil kabul ediyoruz. Geçmişle bugünü birleştirip, geleceği oluşturmak istiyoruz. Buradakiler çok önemli insanlar, bize destek verenler çok önemli insanlar. İnşallah bu birliktelik sahaya yansır" şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de devam eden şampiyonluk mücadelesi için ise Ünsal, "Lig martta yeniden başladı. Derbiden sonra her şey sıfırlandı. Daha da zevkli hale geldi. Gördük ki takımlar her zaman her yerde puan kaybedebiliyorlar. Son yılların en heyecanlı liglerinden biri başlıyor. İnşallah son haftalara kadar bu üç takım gider" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ayhan Akbin Tanju Çolak Hakan Ünsal Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title