Haberler

Tpao 112 Acil Sağlık İstasyonunun Açılışı Yapıldı

112 Acil sağlık hizmetlerinin yerinde, zamanında ve etkili bir şekilde yapılabilmesi amacıyla TPAO Adıyaman Merkez 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılışı yapıldı.

112 Acil sağlık hizmetlerinin yerinde, zamanında ve etkili bir şekilde yapılabilmesi amacıyla TPAO Adıyaman Merkez 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılışı yapıldı.

TPAO tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne devredilerek 112 Acil Sağlık İstasyonuna dönüştürülen binanın açılışına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, TPAO Bölge Müdürü Savaş Bütün, İl Sağlık Müdürü Dr. Emin Taş ile sağlık ve TPAO çalışanları katıldı.

Açılış töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Emin Taş, TPAO Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederek, "TPAO'nun bize sunduğu bu binada 112 merkez istasyonlarımızdan birini konuşlandırdık. Yine TPAO'yla yapmış olduğumuz bir protokol sonucu kendi uhdelerinde bulunan ambulansı da Acil Sağlık Hizmetlerine devrettiler. Bu istasyonumuz, TPAO Bölge Müdürlüğü içerisinde meydana gelebilecek iş kazalarına ve olumsuzluklara karşı ilk müdahalede bulunacaktır. Ayrıca, yine bu bölgemizde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yapılacak anonslarla da istasyonumuz ilk müdahale de bulunacak ve 24 saat esasına göre çalışacaktır. Bu nezih mekanı Acil Sağlık Hizmetlerine sundukları için TPAO Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Acil Sağlık Hizmetlerinin önemine değinen Vali Mahmut Demirtaş ise, Adıyaman'da sağlık alanında her geçen gün yeni gelişmelerin kaydedildiğini belirterek "Acil sağlık Hizmetleri önem arz eden bir konudur. Acil tıbbi müdahale gerektiren durumlarda, hastanın uygun tedavisinin yapılabileceği sağlık kuruluşuna en hızlı şekilde ulaştırılması ve gereken müdahalenin zamanında yapılması hayati önem taşımaktadır. Bugün açılışını yaptığımız TPAO 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu sadece TPAO'ya değil, bu bölgeye hizmet edecektir. Bu istasyonumuzun ilimize ve TPAO'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından TPAO Adıyaman Merkez 2 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası İstasyonu gezen Vali Mahmut Demirtaş, istasyonla ilgili İl Sağlık Müdürü Dr. Emin Taş'tan bilgi aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title