Haberler

Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea

Tp-Link Tl-Mr3420 300mbps 3g/4g Router-Vod/trkcl/avea Özellikleri.

Tp-Link TL-MR3420 3G/4G Kablosuz N Router Genel Özellikleri

Öne Çıkanlar:

• LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EDVO USB modemlerle uyumludur
• 3G/4G ve WAN bağlantı yedeklemesi yaparak Internet bağlanabilirliğini artırır
• 300Mbps kadar kablosuz bağlantı hızı ile HD video ve online oyunlar için yüksek performans sağlar.
• WPS düğmesi ile tek tuşla güvenli kablosuz ağ kurulumu Band genişliği kontrolü her bilgisayara ayrılacak band genişliğini belirlemenize olanak tanır

* 4G LTE Modemlerin Uyumluluğu SADECE TL-MR3420 versiyon 2.0 için geçerlidir.

Bu Ürün Ne Yapar?

3G/4G özgürlüğünü paylaşın! TL-MR3420 3G/4G Kablosuz N Router 3G/4G mobil genişband bağlantısını aile ve arkadaşlarınız ile kablolu veya kablosuz bağlantı aracılığıyla kullanıcılarla paylaşmanızı sağlar.Yönlendiriciye 3G/4G USB Modem bağlayarak anında Wi-Fi hotspot kurabilir, birden fazla cihaz aracılığıyla Internet, veri paylaşımı veya uygulamalara erişebilirsiniz.

Güvenilir 3g Modem Uyumluluk Testleri

Bir 3g router seçerken aranan en önemli özellik uyumlulukdur. TP-LINK ARGE tarafında yapılan bölgesel çalışma ve testlerde 3g usb modemlerle olan uyumluluklar kontrol edilmekte ve listelenmektedir. Bölgesel çalışmalar sonucunda 3g bağlantısının her ükede sorunsuz çalışabilmesi hedeflenir.

Gelişmiş 3G/WAN Yedekleme Stratejisi

TL-MR3420, WAN yada 3g bağlantılarından herhangibiri kesildiğinde otomatik olarak diğer bağlantıyı aktifleştirerek kullanıcıların kopmadan devamlı bağlı kalmasına olanak tanır. Ayrıca bağlantı önceliği seçenekleri sayesinde hangi bağlantının öncelikli bağlanması seçilerek giderler azaltılabilir ve günün saatine göre farklı bağlantılardan yararlanılabilir.

Kablosuz N Teknolojisi

2x3dBi anteni ve MIMO teknolojisiyle, geleneksel 11g ürünleri ile karşılaştırıldığında 12x hız ve 6x menzil ile yüksek hızlı kablosuz ağ kurulumun olanak verir. Uzak mesafelerdeki ve engeller içerisinde yaşanan sinyal kayıplarını hafifletir. Hepdinden öte, uzak mesafelerde 11g ürünlerinin sinyal ulaştıramadığı noktalara da kolaylıkla kablosuz ağ sağlar!

WPA / WPA2 Şifreleme ve Gelişmiş Gücenlik Seçenekleri

WI-FI bağlantısı için WEP şifreleme dış tehditlere karşı en güçlü ve güvenli şifreleme olmaktan çıkmıştır. TP-LINK TL-MR3420 WI-FI Alliance industry group tarafından WLAN güvenliği için geliştirilen son teknolojiler olan WPA/WPA2 şifrelemelerini desteklemektedir.

QSS (Hızlı Güvenli Kurulum)

TL-MR3420'de WI-FI Protected Setup™ (WPS) ile uyumlu, kullanıcıların standard WEP şifrelemesine göre daha güvenli olan WPA2 şifrelemeli bir ağı bir kez düğmeye basarak kolayca oluşturabilecekleri Quick Security Setup (QSS) özelliği bulunmaktadır. Bu şekilde kurulum hem normal ayarlardan daha kısa süreli hem de kablosuz ağ adı veya şifresini hatırlamanız gerekmediği için daha zahmetsizdir. QSS ayrıca 3. kişilere kablosuz şifrenizi vermedende geçici olarak ağınıza bağlanmanıza izin verir.

IP QoS, Bant Genişliği Kontrolü Elinizde

Kablosuz ağlarda, rasgele internette dolaşan kullanıcılar, band genişliği tüketen downloadlar ev veya iş ağınızda yetersiz band genişliğine sebep olur. TL-MR3420 IP QoS fonksiyonu desteği ile, band genişliği kontrolü ve bant genişliğinin kötüye kullanımını engelleme sağlanır. Bu sayede kullanıcılar kendilerine tanımlanmış bant genişliği dışına çıkamayıp kritik olmayan uygulamaları ile ağınızın performansını düşüremez.

Donanım Özellikleri

Arabirim
LTE/HSPA+/HSUPA/HSDPA/UMTS/EVDO USB modem için 1 adet USB 2.0 Portu, 1 adet 10/100Mbps WAN Port, 4 adet 10/100Mbps LAN Portu, auto-Negotiation ve auto-MDI/MDIX desteği
Düğmeler
WPS/Reset Düğmesi
Kablosuz Açma/Kapama Anahtarı
Güç Açma/Kapama Düğmesi
Harici Güç Kaynağı
9VDC/0.85A
Boyutlar
8*5.4*1.7 in. (204*138*44 mm)
Anten Tipi
Omni directional (Yönsüz), Ters SMA
Anten Kazancı
2x5dBi

Kablosuz Özellikleri

Kablosuz Standardları
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frekans
2.4-2.4835GHz
Kablosuz İletim Gücü
<20dBm
Kablosuz Güvenliği
64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK desteği,
Wireless MAC Filtreleme

Yazılım Özellikleri

Güvenlik
NAT Firewall, SPI Firewall, MAC / IP / Packet / Uygulama / URL
Filtreleme, Denial of Service(DoS), SYN Flooding, Ping of Death
Yönetim
Web Tabanlı Yapılandırma (HTTP), Web Tabanlı Yazılım Güncelleme

Diğerleri

Sertifika
CE, FCC, RoHS
Paket İçeriği
3G/4G Kablosuz N Router TL-MR3420
2 adet Anten Güç Adaptörü
Ethernet Kablosu
Ürün CD'si
Hızlı Kurulum Kılavuzu
Sistem Gereksinimleri
Microsoft® Windows® 98SE, NT, 2000, XP, Vista™ veya Windows 7, MAC® OS, NetWare®, UNIX® veya Linux.
Ortam
Çalışma Sıcaklığı: 0?~40? (32?~104?)
Depolama Sıcaklığı: -40?~70? (-40?~158?)
Çalışma Nem Oranı: 10%~90% yoğuşmasız
Depolama Nem Oranı: 5%~90% yoğuşmasız
Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

Satamadığı soğanı bedava yapınca 3 bin kişi tarlaya akın etti

Satamadığı soğanı bedava yapınca 3 bin kişi tarlaya akın etti

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Meclis bahçesinde kavga! DSP'li Önder Aksakal ve DEM Partili Sırrı Sakık birbirine girdi

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Adalet Bakanı Tunç: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

title