Haberler

TP Genel Müdürlüğünde Değişiklik

Güncelleme:

TP Genel Müdürlüğüne 2 yeni isim atandı.

TP'ye 2 yeni Genel müdür yardımcısı atandı

Genel müdürle birlikte 6 kişiden oluşan İcra kurulunun görev alanları belirlendi.

Türkiye Petrollerinde görevden alınan Genel Müdür yardımcısı ve Yönetim kurulu üyesi Murat Altıparmak ile Genel Müdür yardımcısı Ahmet Adanır'ın yerine atama yapıldı.

Geçen hafta sonunda açıklanan yeni listede Barış Bozkaya ile Mücahit Özdemir Genel müdür yardımcılığına getirilirken yönetimin görev alanları da belirlendi.

BATMAN, ÇALIK'A BAĞLANDI

Buna göre Genel Müdür Besim Şişman'a Teftiş kurulu başkanlığı, Hukuk müşavirliği, Strateji Geliştirme Dairesi başkanlığı, İç denetim daire başkanlığı, Yönetim kurulu büro müdürlüğü, Özel kalem müdürlüğü ile Kurumsal İletişim müdürlüğü bağlanırken Genel Müdür yardımcılarından Süleyman Çalık'a Üretim Daire Başkanlığı dışında Batman, Adıyaman ve Trakya Bölge müdürlüklerinin sorumluluğu verildi.

BİRİMLERE YENİ İSİMLER

Genel Müdür yardımcılarından M. Sait Kirazoğlu'na ise Mali İşler, Makine İkmal ve Destek Hizmetleri müdürlükleri bağlandı. Diğer Genel müdür yardımcısı İrfan Memişoğlu'na da İnsan Kaynakları, Bilişim Teknolojileri ve İş Güvenliği ile Çevre Koruma Daire Başkanlığı sorumluluğu verildi.

Yeni Genel müdür yardımcısı Barış Bozkaya'ya Arama Daire ve İş Geliştirme Daireleri Başkanlığı ile TP AR-GE Merkezinin sorumluluğu verildi.

Genel müdür yardımcısı Mücahit Özdemir'e de Kuyu Tamamlama Hizmetleri ve Sondaj Daire Başkanlığı ile TPOC bağlandı. Nizamettin İzgi/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title