Haberler

Toyota Fabrikası, Fatih Eml'ye Son Model Eğitim Aracı Hediye Etti

Sakarya eğitimine önemli desteklerde bulunan Toyota Türkiye Sakarya Fabrikası, Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne, eğitim öğretimde kullanmak amacıyla 2013 Model Toyota Corolla Marka otomobil hediye etti.

Sakarya eğitimine önemli desteklerde bulunan Toyota Türkiye Sakarya Fabrikası, Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne, eğitim öğretimde kullanmak amacıyla 2013 Model Toyota Corolla Marka otomobil hediye etti.

Daha önce Fatih Endüstri Meslek Lisesi'ne, iki adet elektromekanik laboratuar kuran ve üç adet araç hibesinde bulunan Toyota Sakarya fabrikasının hediye ettiği son model Toyota Corolla otomobil okul yönetimine teslim edildi.

Fatih Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sadık Taşlı ve Motorlu Araçlar Alan Şefi Mehmet Kaya, en son teknolojiyle donatılmış otomobil sayesinde okul öğrencilerinin uygulama derslerinde bilgi ve becerilerini çok daha üst seviyede arttıracaklarını belirterek, yeni otomobil desteğini sağlayan Toyota Türkiye CEO'su Orhan Özer başta olmak üzere tüm fabrika yönetimi ve çalışanlarına, öğrencileri adına teşekkür ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

toyota türkiye Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title