Haberler

Toyota'dan Sakaryaspor'a Destek

Güncelleme:

Toyota, Sakaryaspor ile daha önce yaptığı 2 yıllık anlaşmayı bir yıl daha uzattı.

Totoya, Sakaryaspor ile daha önce yaptığı 2 yıllık anlaşmayı 1 yıl daha uzattı. Bu anlaşmayla Toyota'nın Sakaryaspor'a 250 Bin TL'lik katkı sağladığını ifade eden Başkan Toçoğlu, "Toyota'ya çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çağrıya cevap verdiler. İnşallah bu anlaşma şehrimizdeki diğer sanayici ve iş adamlarımıza da örnek olur" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ile Toyota Otomotiv Sanayi Genel Müdürü Orhan Özer'i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen toplantıda 2012 yılında imzalanan sponsorluk anlaşması yenilendi. Sakaryaspor Kulüp Başkanı Aydın ve Toyota CEO'su Özer'in imzaladığı anlaşma ile Toyota Türkiye Sakaryaspor'a 250 Bin TL'lik katkı sağlamış oldu. İmza töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Toyota Otomotiv Sanayi Genel Müdürü Özer, "Sakaryaspor'umuz 3. Ligde hayli önemli bir mücadele veriyor. Bölgemizin sesini duyuracak bu takımı desteklemek hepimizin görev ve sorumluluğudur. 2012 yılında başlattığımız desteğimizi bu yılda sürdürüyoruz. Şehrimizin takımı Sakaryasporumuza ligde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Toyota'ya Sakaryaspor'a verdiği desteklerden dolayı Toyota firmasına teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Firmamız, Sakaryaspor'un yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Yaptıkları 250 Bin TL'lik katkıdan dolayı Toyota'ya çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu anlaşma şehrimizdeki diğer sanayici ve iş adamlarımıza da örnek olur. Bir yandan da Sakaryaspor Kulüp Yönetimimiz kombine satışlarını sürdürüyor. Destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Aydın Zeki Toçoğlu Sakaryaspor Orhan Özer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title