Haberler

Toyota, Bir Kez Daha Dünyanın En Değerli Otomobil Markası

Toyota Türkiye CEO'su Bozkurt: "Teknoloji liderliğiyle ön plana çıkan Toyota güvenli, konforlu, çevreci ve enerji tasarruflu otomobiller üretme amacıyla her yıl milyarlarca doları Ar Ge merkezlerine aktarıyor"

Toyota, marka danışmanlığı ajansı Interbrand tarafından gerçekleştirilen 2014 yılı "Dünyanın En Değerli Markaları" araştırmasında tüm otomobil markaları arasında birinci sırada yer aldı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, araştırmada 2004 yılından bu yana sektöründe birinci sırada yer alan Toyota, Interbrand'in 2014 yılı raporunda yüzde 20'lik bir büyüme göstererek marka değerini 42 milyar 392 milyon dolara yükseltti. Toyota bu marka değeriyle bir önceki yıla göre iki basamak yukarı çıktı ve sekizinci sıraya yerleşti.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, konuya ilişkin açıklamada, Toyota'nın güçlü kurumsal ve finansal yapısıyla yeni teknolojilere yaptığı yatırımın her yıl karşılığını bulduğunu ifade etti.

Özellikle çevreci teknolojileri ve sürdürülebilir ulaşım vizyonuyla Toyota'nın sektöründe öncü bir konumda olduğunu belirten Bozkurt, şunları kaydetti:

"Teknoloji liderliğiyle ön plana çıkan Toyota güvenli, konforlu, çevreci ve enerji tasarruflu otomobiller üretme amacıyla her yıl milyarlarca doları Ar-Ge merkezlerine aktarıyor. Toyota'nın teknolojiye yaptığı yatırım ve müşterilerine verdiği önem, markamızı Interbrand araştırmasında son 11 yıldır zirveye taşıdı. Temel felsefesi insana saygı ve sürekli iyileştirme olan Toyota, en değerli otomobil markası sıralamasında zirvede yer alıyor. Tüketici tercihleri de Interbrand seçiminde önemli derecede rol oynadı." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Toyota Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title