Haberler

Tottenham, Gökhan Töre'yi İstiyor

Güncelleme:

İngiliz basını, Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Beşiktaşlı Gökhan Töre'yi istediğini yazdı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta takımın yıldız futbolcuları arasında yer alan Gökhan Töre'nin yükselen grafiği Tottenham'ın dikkatini çekti.

POCHETTINO'NUN GÖZÜNE GİRDİ

Daily Star'ın haberine göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalarda başarılı bir performans ortaya koyan Gökhan Töre, menajer Mauricio Pochettino'nun gözüne girdi.

TOTTENHAM, GÖKHAN'I TAKİP EDİYOR

Gazetede, "Gökhan Töre'nin Tottenham karşısında sergilediği mücadele, Pochettino'yu etkiledi" ifadelerine yer verilirken, siyah-beyazlı oyuncunun Tottenham'ın takibine girdiği bildirildi.

ADA'YA DÖNEBİLİR

İngilizler, Tottenham'ın Beşiktaş'a teklif yapmaya hazırlandığının altını çizerken, Chelsea'nin eski oyuncusunun yeniden Ada'ya dönebileceği vurgulandı.

BEŞİKTAŞ 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Bu sezon Beşiktaş formasını 36 kez terleten 1992 doğumlu oyuncu, 6 kez rakip ağları sarsarken, birçok gol pozisyonunun da hazırlayıcısı olmuştu.Beşiktaş ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökhan Töre'nin, sezon başında 4.5 milyon euro karşılığında bonservisi alınmıştı. Siyah-beyazlıların 15 milyon euroluk bonservis belirlediği Gökhan için, kısa birre önce Tottenham'ın 12 milyon euroluk bir teklif sunduğu ancak Beşiktaş yönetiminin bunu geri çevirdiği iddia edilmişti.

KAYNAK: SPORX

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gökhan Töre Tottenham Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

AB:

Gitse keşke şu Türk futbolcular Avrupaya da temsil etseler bizi. Arda gibi krampon fırlatmayacaklarsa tabi. Azıcık okumuş, terbiyeli futbolcu yetişmedi ülkemizde gitti ya.

11
2
yanıtYanıtla
ozzyy:

Arda iyi futbolcu bizi Avrupa da temsil ediyor. ama Gökhan da çok iyi bir yetenek ilerisi iyi görünüyor.

8
0
yanıtYanıtla
sat sat sat:

sat hemen kerimi koy yerine kaldıgı yerden devam

0
8
yanıtYanıtla
.........Mobil-ANDROID:

Ardayi cekemeyenler kaybolsun gitsin...Arda idi demi Milli takımdan iki arkadaşına silah çeken...İyi futbolcu inşallah Avrupa da basarili olur o da ayri mevzu tabi...

0
6
yanıtYanıtla
.........Mobil-ANDROID:

Papazin cayirindan bekiri unutmuşlar...

0
4
yanıtYanıtla
.........Mobil-ANDROID:

Papazin Cayirindan Bekiri unutmuşlar...

0
2
yanıtYanıtla
Köln gremberg den selamlar GökanmobilWeb@haberler.com:

Hellal olsun Gökan kardesimize, avrupa yollunda dalgalandir su bizim ay yildiz bayragimizi Seninlen gurur duyuyoruz... Mahallemizden yetismiz türk kardesimiz avrupa yolunda hayirlisi dileriz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title