Haberler

Tötm Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çırağan Düğün Salonu'nda Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneğii'nin organize ettiği iftar yemeğine, TÖTM Başhekimi Yard. Doç. Dr. Mehmet Aslan, TÖTM Başmüdürü Ali Özer, Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneğii Başkanı Taner Yiğit, dernek yöneticileri ve TÖTM çalışanları katıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneği Başkanı Taner Yiğit, yaptığı konuşmada, "Dernek olarak,Turgut Özal Tıp Merkezi ailesini 4.Geleneksel iftar yemeğimizde buluşturmanın hazını yaşıyoruz. Derneğimiz her yıl kurumumuz çalışanlarının ve üyelerimizin birlik beraberliğini kaynaştırmaya yönelik refah seviyesini artıracak birçok etkinlikler ve faaliyetler yapmaktadır. Ekim ayı içerisinde Allah nasip ederse yapacağımız 2.olağan genel kurul için çalışmalarımıza başladık. Derneğimizi kendi ayakları üstünde tutacak projeler ile kurumsallaştırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Amacımız, sadece bir derneğin varlığı değil, derneğimizle birlikte Turgut Özal Tıp Merkezi ailesini bir araya getirmeyi ve birbirleriyle kaynaşmayı sağlayacağı sosyal ortamları daha fazla çoğaltmaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title